Cykeldag 1 juni

Torsdagen den 1 juni erbjöd Locum, gratis cykelservice för all personal på Handens sjukhus.

Vi på Locum vill uppmana medarbetare i regionen att fortsätta röra på sig. Att cykla bidrar till regionens högt ställda miljömål och hjälper till att minska belastningen i kollektivtrafiken. Därför erbjuder vi nu på våren cykelservice på 11 av länets sjukhus, från Jakobsberg i norr till Handen i söder. Handens cykeldag var det sista stoppet i vår cykelserviceturné.

Locum var på plats tillsammans med mekaniker från Cyklologen. Förutom genomgång av bromsvajrar, lysen, reflexer och däckluft undersökte mekanikerna även kärvande reglage och kedjor på alla inlämnade cyklar. 

lars_skyltar_500x372px_handen_200730.jpg "Idag är vi Handens sjukhus och erbjuder gratis cykelservice för vårdpersonalen på sjukhuset. Vi vill uppmuntra fler att cykla till jobbet, vilket är bra både för hälsan och miljön."

 

Lars Persson,
fastighetsförvaltare på Handens sjukhus. 

cykeldag1_handen_220607.jpg cykeldag3_handen_230601.jpg
Bildtext: Inför cykelsäsongen brukar vi erbjuda gratis cykelservice för all personal som jobbar på Handens sjukhus. Det här är fjärde gången vi har cykelservice som är ett uppskattat inslag för våra hyresgäster.
Publicerad: 5 juni 2023