Brand i P-hus vid Bromma sjukhus

Natten mellan söndag och måndag 13-14 augusti brann det i parkeringshuset som ligger bredvid Bromma sjukhus. Ett stort antal bilar är förstörda i branden och parkeringshuset kommer att vara stängt ett tag framöver.

Parkeringshuset tillhör sjukhuset och är öppet både för personal och besökande till sjukhuset. Exakt vad som har orsakat branden är inte klart men vi vet att minst ett 30-tal bilar är rökskadade eller förstörda i branden. Bland de förstörda bilarna finns ett flertal bilar som tillhör ASIH.

ASIH håller på att försöka hyra in bilar för att kunna utföra sina besök hos patienter.

Locum håller just nu på att lösa parkeringsproblemet på sjukhuset eftersom parkeringshuset kommer att vara avstängt en tid framöver. För närvarande finns det parkeringsplatser för verksamhetsbilar och personal på Skaftgatan som finns på baksidan av Bromma sjukhus.

Dessutom har Locum ordnat en tillfällig parkeringsyta på framsidan av sjukhuset vid huvudentrén där besökare till sjukhuset kan parkera. Dessutom finns det parkeringsplatser vid simhallen.

Vid frågor angående parkeringssituationen vid Bromma sjukhus, kontakta Locums fastighetsförvaltare Sanna Svedenberg. Tele: 08-123 171 29