Klädinsamling till förmån för Stockholms Stadsmission

Locum arrangerar insamling av kläder den 19 - 20 oktober på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna till förmån för Stockholms Stadsmission.

Den 19 - 20 oktober kommer vi att finnas i "3:e nischen" i entréhallen på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Då har du möjlighet att skänka kläder (barn, herr, dam). Du träffar också Locums kundansvariga som kommer att finnas på plats där mellan klockan 09.00 och 16.00 under insamlingen. 

Stadsmissionen tvättar inte eller lagar några gåvor. Därför tar vi gärna emot allt som är helt och rent.

Välkommen i oktober med dina gåvor!

Om Stockholms Stadsmission

Stadsmissionen i Stockholm hjälper barn, ungdomar och barnfamiljer i kris, ensamstående mammor som inte får ihop sin vardag ekonomiskt. Men även unga vuxna, föräldrar som behöver stöd och råd, äldre som lever i ensamhet, liksom alla de män och kvinnor som lever i hemlöshet eller missbruk.

För miljön

När du skänker gåvor eller handlar hjälper du oss att göra stockholm till en mänskligare std. Genom second handbutikerna bidrar vi till ett hållbart samhälle där saker återanvänds och tas tillvara. Idag återanvänder Stadsmissionen cirka 17 ton textilier i veckan. Begagnade kläder innehåller inte heller lika många kemikalier som nya kläder då de har tvättats många gånger.