Nyheter

Koll på läget - S:t Görans sjukhus

Publicerades:
Vad händer i vårdfastigheterna på S:t Görans sjukhusområde? Vad händer under 2018 i vårdfastigheten där du jobbar? Vilka byggprojekt blir klara? Hur ser framtidsplanerna ut? Kanske finns här något som berör dig! Titta gärna in på vårens kampanjsida där vi lätt överskådligt berättar om vad som är på gång på S:t Görans sjukhusområde och ger dig koll på läget!

Snabb och effektiv snöröjning är livsviktig

Publicerades:
Att snöröja är vintertid markentreprenörens främsta uppgift. Att bekämpa halka är en viktig del och krävs även då regn kan ha kylts på och bildat isigt underlag. På S:t Görans sjukhus är det Locums underentrepenör Tylömarks som är ansvariga för att utföra jobbet. De står redo på sjukhusområdet från den 15 oktober till 30 april med personal och maskiner för att ta hand om snö och halka.

Barnens dag på bygget

Publicerades:
Tisdagen den 16 januari var det fullt med glada barn på bygget. En något ovanlig, men en härlig syn.

Vi reser fyra tornkranar

Publicerades:
Fyra byggkranar etableras på sjukhusområdet. Den första kranen reste vi i början av februari. Den står i byggområdet för byggnad 45. Byggkran två reser vi i påskhelgen i byggområdet för byggnad 20.

Följ bygget via webbkamera

Publicerades:
Nu har du möjlighet att följa bygget via Locums webbkameror. Kamerorna är riktade mot byggområdena där vårdbyggnaderna 20 och 45 ska växa fram. Bilderna uppdateras var femte minut.

Den gamla patologavdelningen - en spännande plats att visa upp

Publicerades:
Upptäckten av den glömda kulverten i tidigare patologiska institutionen på S:t Görans sjukhus har väckt en del uppmärksamhet via sociala media. En uppmärksamhet som nu blir ett inslag i en tv-produktion. En produktion som handlar om mänsklighetens utveckling.

Bortglömda lokaler funna vid schaktning

Publicerades:
I samband med markarbetena för grunden till nya byggnaden 20 har Locums entreprenör Skanska hittat delar av ett hus som man trodde rivits.

Se bygget i ett nytt perspektiv

Publicerades:
Häng med 60 meter upp i luften och se bygget på S:t Görans sjukhusområde i ett nytt perspektiv.