Årsredovisningar

Förutom det ekonomiska resultatet bjuder årsredovisningen 2016 på en tillbakablick över viktiga händelser under året. Bland annat berättar vi om miljöarbetet som levererat bra, status för de större byggprojekten, kundtjänst utveckling och vår nya förvaltningsmodell.

Årsredovisning 2016

Patrik Emanuelsson"Vi befinner oss mitt i en exceptionell tid som skulle få vilken fastighetsförvaltare som helst att darra. Stockholms läns landsting genomför en av de största satsningarna någonsin inom hälso- och sjukvården och Locum har i en viktig roll i det arbetet. Vi hanterar just nu vår hittills största projektportfölj på 15 miljarder kronor samtidigt som vi sjösatt en ny förvaltningsmodell, omorganiserat, påbörjat införandet av enhetliga arbetssätt och lagt grunden för en ny företagskultur. Det är därmed ett tufft år med många utmaningar som vi lägger bakom oss för att med full kraft fortsätta det hårda arbetet under 2017". Så inleder Patrik Emanuelsson, Locums Vd, årsredovisningen 2016. 

Några händelser från året (se sidan 4-5 för fullständig tidslinje):
tidslinje del 1

Läs årsredovisningen 2016: 

Bläddra i nedan eller ladda ner tillgänglighetsanpassad pdf här

Årsredovisning 2015

Bläddra i nedan eller ladda ner i pdf-format här 
 

Årsredovisning och hållbarhetsredovisning 2014


Årsredovisning och hållbarhetsredovisning 2013Årsredovisning och hållbarhetsredovisning 2012Årsredovisning 2011Årsredovisningen 2010

Årsredovisningen 2009