11.November

Följ våra byggen i realtid

Publicerades:
Omfattande byggnationer pågår ute på sjukhusen. Via webbkameror kan du följa hur långt vi kommit i några av våra största byggprojekt.

Locums uppgift: Skapa förutsättningar för nya Norra Hagastaden

Publicerades:
När Karolinska Universitetssjukhuset flyttar in i NKS möjliggörs en omvandling av norra delen av Hagastaden till en variationsrik stadsdel med bostäder, arbetsplatser och närservice. Locum ska medverka i planeringen och utvecklingen av Norra Hagastaden. Locum anställer därför Magnus Nordberg som ny projektområdeschef.

Anette Henriksson ny vd för Locum

Publicerades:
Locums styrelse har utsett Anette Henriksson till ny vd för Locum AB. Anette kommer närmast från Lunds kommun där hon varit kommundirektör sedan 2012.

Fokus på förbättringar

Publicerades:
I serien "Fråga Locum" i vår kundtidning Rum är det denna gång kundtjänstchef Anna Larssons tur att berätta om förbättringar inom kundtjänstområdet.

Hygien - en ren framgångshistoria

Publicerades:
Från obligatorisk handtvätt till enpatientrum i vården. Sjukhushygienens historia är en berättelse om många små steg som tillsammans har räddat oräkneliga liv. Här är fem milstolpar som revolutionerade vården.

Resultatet från årets kundundersökning

Publicerades:
Resultatet från årets upplaga av kundundersökningen är sammanställt. Kundundersökningen Fastighetsbarometern Kontor visar tydligt att Locums systematiska förbättringsarbete går åt rätt håll.

Ombyggnationen av Nacka sjukhus har inletts

Publicerades:
Ombyggnationen av Nacka sjukhus har nu inletts och inom den närmaste tiden kommer det att hända en hel del runt sjukhuset. Totalt är det 96 vårdplatser för psykiatri som ska byggas om och byggas ut på Nacka sjukhus.