Följ våra byggen i
realtid

Omfattande byggnationer pågår ute på sjukhusen. Via webbkameror kan du följa hur långt vi kommit i några av våra största byggprojekt.

Locum har nu sitt största bygguppdrag någonsin då åtta sjukhus ska uppgraderas till en kostnad på över en miljard vardera. Webbkameror finns placerade på flera byggarbetsplatser och här kan du följa våra största byggen växa fram i realtid.

Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge

Huddinge sjukhusområde

Här kan du följa bygget via webbkamera 1
Här kan du följa bygget via webbkamera 2

På Huddinge sjukhusområde uppförs en ny behandlingsbyggnad för operation, intervention och röntgen på cirka 29 000 kvadratmeter. Lokaler på cirka 7 000 kvadratmeter som ligger i anslutning till nybyggnaden byggs också om för att inrymma bland annat förlossning och prepostoperativ avdelning. Inflyttning är beräknad till 2019.

Läs mer om framtidsförändringarna vid Karolinska Huddinge.

St:Görans sjukhus

S:t Görans sjukhus

Följ bygget via webbkamera, byggnad 20
Följ bygget via webbkamera, byggnad 45 

På S:t Görans sjukhusområde bygger vi cirka 30 000 kvadratmeter nya lokaler i två nya vårdbyggnader. När byggnaderna står klara har kapaciteten ökat med minst 62 vårdplatser och på sikt ska sjukhuset även kunna ta emot upp till 4 000 förlossningar per år. De nya byggnaderna står klara för att ta emot de första patienterna under 2021. 

Läs mer om framtidens S:t Göran.

Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus

Här kan du följa bygget via webbkamera

Vid Danderyds sjukhus uppförs just nu en ny akut- och behandlingsbyggnad med en yta på 27 500 kvadratmeter. Byggnaden som står klar under 2019 är dimensionerad för att årligen ta emot 95 000 akutbesök.

Läs mer om den nya akutvårdsbyggnaden i Danderyd.