3.Mars

Locum AB har anmält en underentreprenör till Skatteverket

Publicerades:
Locum AB är Stockholms läns landstings fastighetsförvaltare och har bland annat i uppdrag att teckna avtal med huvudleverantörer till landstingets byggnationer som pågår för att bygga om och bygga ut vården i Stockholms län för framtida behov.

Patrik Emanuelsson lämnar VD-posten i Locum

Publicerades:
Patrik Emanuelsson är VD för landstingets fastighetsbolag Locum som förvaltar vårdfastigheter för Stockholms läns landsting. Han har nu erbjudits ett nytt arbete och kommer därför att lämna sin tjänst i Locum.

Sänkt energiförbrukning på Bromma sjukhus

Publicerades:
Under vintern har Locum drivit en kampanj för att få ner energiförbrukningen på sjukhuset. Efter några månader har man lyckas få ner uppvärmningen med 17 procent och elförbrukningen med 8 procent.

Locum bygger för framtidens vårdbehov – tre nya chefer rekryteras

Publicerades:
Locum, Stockholms läns landstings fastighetsbolag, arbetar med de största satsningarna någonsin av vårdfastigheter som landstinget gör för att möta det växande vårdbehovet. Under de närmsta fem åren kommer Locum att fortsätta med de stora utvecklingsprojekten som är på gång på exempelvis Södersjukhuset, Karolinska universitetssjukhuset och Danderyds sjukhus. För detta krävs extra kompetens och resurser. Projektavdelningen har därför förstärkts med tre nya chefer.

Rösta! Byggprojektet Nya Södertälje sjukhus är nominerat till miljöpriset 2017

Publicerades:
Byggprojektet Nya Södertälje sjukhus är nominerat till miljöpriset 2017. Varje år utses vinnaren av miljöpriset för bästa innovation, teknikutveckling eller nytänkande som ska stimulera och uppmärksamma goda exempel från miljöarbetet i verksamheter finansierade av Stockholms läns landsting. Prissumman, om 20 000 kronor, ska användas till att utveckla eller sprida idén.

Nya Södertälje sjukhus invigt!

Publicerades:
Den 9 mars invigdes Södertälje sjukhus nya behandlingsbyggnad i närvaro av H.K.H Prinsessan Sofia, förtroendevalda och vårdpersonal och med många av dem som deltagit i byggnationen. Locum har varit byggherre för detta projekt och till Södertälje sjukhus levererat en helt ny behandlingsbyggnad.