Locum tecknar avtal med Coffeehouse by George

Locum har tecknat hyresavtal med Coffeehouse by George som ny caféleverantör på Jakobsbergs sjukhus och Maria sjukhus. Det nya avtalet är ett led i Locums satsning på sjukhusentréer i länet.

Många av sjukhusen i Stockholms län byggs nu om för att klara framtidens vård. En del i detta arbete är att skapa attraktiva entréer med ett bra serviceutbud för besökare och personal. I slutet av året står nu de första entréerna färdiga på Jakobsbergs sjukhus och Maria sjukhus.

– Coffeehouse by George är ett väldigt uppskattat café och vi är glada att kunna erbjuda patienter, besökare och personal på Jakobsbergs sjukhus och Maria sjukhus en bred variation. Förutom sitt vanliga caféutbud så kommer caféet att servera ett antal varma rätter samt mat och sushi för avhämtning, säger Björn Övermark, kundchef för kundområdet Kommersiellt på Locum.

Sjukhusentréerna renoveras enligt ett konceptprogram för entréer som Locum har tagit fram. Ledorden i programmet är ljust och fräscht, helt och rent, med ett bra serviceutbud och tydlig information.

– Caféet fyller en viktig funktion i sjukhusentrén. Besöket på sjukhuset förbättras för patienter, besökare och personal genom att Locum kan erbjuda ett kommersiellt utbud som kompletterar sjukhusets verksamheter, säger Björn Övermark.

Om Coffeehouse by George
Coffeehouse by George är en av Sveriges största cafékedjor. Det första caféet öppnade redan 1997 och idag finns Coffeehouse by George representerat på 30 platser runtom i Sverige. Coffeehouse by George ägs av CHBG Invest och drivs av franchisetagare. I konceptet ingår även kedjorna Forno Romano och Sushi Yama. Kaffet som serveras på Coffeehouse by George är krav- och rättvisemärkt.