Patrik Emanuelsson ny vd för Locum

Styrelsen för Locum har beslutat att utse Patrik Emanuelsson till ny vd för Locum. Patrik är sedan 2013 vd för Micasa Fastigheter, Stockholms stads fastighetsbolag för vård och omsorg.Styrelsen för Locum har beslutat att utse Patrik Emanuelsson till ny vd för Locum. Patrik är sedan 2013 vd för Micasa Fastigheter, Stockholms stads fastighetsbolag för vård och omsorg. Mellan 2007 och 2013 var han vice vd och fastighetschef (från 2009) på Svenska Bostäder. Han tillträder sin nya befattning under hösten.

- Patriks erfarenhet från ledande befattningar inom såväl fastighetsförvaltning som byggprojekt i offentlig regi gör honom mycket lämpad för uppdraget som vd för Locum. I sina tidigare uppdrag har han visat på en mycket god förmåga att leda förändringsprocesser och att skapa kundnytta, säger Paul Lindquist, styrelseordförande för Locum.

- Locum befinner sig i ett skede där framtidens hälso- och sjukvård nu tar form. Stora delar av vården får nya lokaler och gamla rustas. Nu skapar vi en bättre vårdmiljö för patienterna och en bättre arbetsmiljö för medarbetarna i vården. Jag ser fram emot att få leda Locum och bidra till att dessa förändringar sker med hög kvalitet, i rätt tid och till rätt pris, säger Patrik Emanuelsson, tillträdande vd för Locum.

Mer information:
För kontakt med Patrik Emanuelsson, 08-123 131 48 (pressjour).
För kontakt med Paul Lindquist, 08-737 33 33 (pressjour).

Läs mer om framtidens hälso- och sjukvård