Vårdgivare

Hyresgästerna på Bromma sjukhus domineras av vården och vårdanknutna tjänster. Mycket av vården på Bromma sjukhus är landstingsfinansierad. Det betyder att antingen är det Region Stockholm som själv står för vården, eller att den är upphandlad i konkurrens bland de privata alternativen. Det finns även vårdanknutna verksamheter här som är helt privata, och finansierar sig själva. För kontakt med vården ring 1177 eller kontakta respektive vårdgivare nedan.

Samtliga vårdgivare på Bromma sjukhus

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på Bromma sjukhus välkomnar dig med svårare medicinska sjukdomstillstånd eller funktionsnedsättning. Hos oss får du hjälp med allt som rör dina tänder och munhälsa.

Vi tar bland annat hand om dig med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning, du som är gammal och sjuk eller har ett komplicerat medicinsk tillstånd. Vi arbetar även med mobil tandvård och uppsökande verksamhet.

Medicinsk tandvård är ett komplement till allmäntandvården. Du behöver inte remiss för att komma till oss. Vi erbjuder även vanlig allmäntandvård i mån av tid.

Vi kan erbjuda nya kunder tid inom 1 vecka.

Adress

Follingbogatan 32A,
161 04 Bromma

Läs mer på hemsidan eller på Vårdguiden.

Provtagning:
Måndag-Torsdag 07:30-15:30
Fredag                07:30-13:30

Läs mer på Vårdguiden.

På Primärvårdsrehab Bromma erbjuder vi sjukgymnastik och annan rehabilitering för personer i alla åldrar. Ingen remiss behövs för att boka tid hos fysioterapeut (sjukgymnast), arbetsterapeut, dietist och/eller kiropraktor. Primärvårdsrehab Bromma har öppenvårdsmottagning och hemrehabilitering.

Kontaktuppgifter, tidsbokning:
Arbetsterapeut och fysioterapeut (sjukgymnast)
Telefontid: mån-fre kl.08.00-16.00 (via receptionen)
Telefon: 08-687 50 70

Dietist
Telefontid: mån, ons, tors kl.08.15-09.15
Telefon: 08-687 50 81

Kiropraktor
Telefontid: mån-fre kl.08.15-09.00
Telefon: 08-687 50 70

Läs mer på webbplatsen eller 1177 Vårdguiden


Länkar:

Hemsidan

1177

Välkommen till Neuroteam Bromma. Vi vänder oss till dig som är över 18 år och som behöver rehabilitering direkt efter utskrivning från sjukhus. Du kan vara ny- eller återinsjuknad i stroke, annan förvärvad hjärnskada eller neurologisk sjukdom. Neuroteamet erbjuder rehabilitering i hemmet och i hemmets närmiljö. I teamet arbetar sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped och kurator. 

Neuroteamet i Bromma vänder sig till dig som bor i Bromma, Hässelby/Vällingby, Kista, Rinkeby, Spånga/Tensta och Ekerö. 

Patientavgift
Hembesök är kostnadsfritt. Besök på mottagning kostar 100 kr. Frikort gäller.

Vi tar emot patienter för röntgen av skelett och lungor på drop-in, dvs mottagning utan tidsbeställning. Våra undersökningar granskas alltid av två röntgenläkare. Allt du behöver är en remiss. Vi tar även emot remisser från andra landsting. Vi finns på Bromma sjukhus.

Läs mer på Vårdguiden.

Stockholms sjukhem Geriatrik Bromma erbjuder akutgeriatrisk vård, demensutredningar och rehabilitering för dem som bor i Hässelby/Vällingby, Bromma, Spånga/Tensta och Kista/Rinkeby stadsdelar samt Ekerö kommun.
Stockholms sjukhem Geriatrik Bromma finns på Bromma sjukhus. Även Rehabcentrum Bromma, där vi erbjuder primärvårdsrehabilitering för patienter i alla åldrar, finns på Bromma sjukhus.  

Ny besöksadress till Bromma sjukhus är fr o m 1 november Follingbogatan 32.

Vid samtal till Stockholms sjukhem Geriatrik Bromma växel 08-687 50 00 vardagar efter kl.17.00 samt helger anger du avdelningsnummer (avd 1-5) för att bli kopplad till rätt vårdavdelning.  

Remisser till Brommageriatriken skickas elektroniskt eller faxas till 08-687 51 41.

Läs mer på hemsidan.

På minnesmottagningen tar vi emot patienter för utredning av minnesproblem. Syftet är att hitta orsaken till ev minnesproblem. Vi gör samtidigt en bedömning av vårdbehov och initierar lämplig hjälp från kommun och primärvård. Om medicinsk indikation föreligger, påbörjar vi också medicinsk behandling med specifika demensmediciner. 
Vi tar emot alla patienter över 65 år som remitteras till oss för utredning.

Läs mer på hemsidan.

Beckomberga Vårdcentral

Follingbogatan 32

16862 Bromma

Tel 08-12079800

www.beckombergavc.se