Cykeldag 18 maj

Onsdagen den 18 maj erbjöd Locum, gratis cykelservice för all personal på Dalens sjukhus.

Vi på Locum vill uppmana medarbetare i regionen att fortsätta röra på sig. Att cykla bidrar till regionens högt ställda miljömål och hjälper till att minska belastningen i kollektivtrafiken. Därför erbjuder vi nu på våren cykelservice på 15 av länets sjukhus, från Jakobsberg i norr till Handen i söder.

Locum var på plats tillsammans med mekaniker från Cyklologen. Förutom genomgång av bromsvajrar, lysen, reflexer och däckluft undersökte mekanikerna även kärvande reglage och kedjor på alla inlämnade cyklar. 

.lars_persson.png "Cykeldagen är ett mycket lyckat och uppskattat inslag för våra hyresgäster. Och roligt att fler och fler av personalen som hittar till vår cykelservicedag. Denna gång var det rekord i antal servade cyklar där vi landade på 107 stycken."

 

Lars Persson,
fastighetsförvaltare på Dalens sjukhus.

 

cykeldag2_handen_red_220518.jpg

Bildtext:
Cykeldagen var ett uppskattat inslag på Dalens sjukhus och våra mekaniker från Cyklologen hade fullt upp med att hinna serva alla cyklar. 

cykeldag4_handen_220518.jpg

Bildtext: Fastighetsförvaltare Lars har märkt att allt fler och fler hittar till våra cykeldagar.

cykeldag6_handen_220518.jpg

Bildtext: Rekordmånga cyklar som blev servade denna cykeldag.

Cykeldagen var ett uppskattat inslag och sammantaget servades 107 cyklar på Dalens sjukhus, vilket är 39 stycken fler än i höstas.