Fungerar inte ditt e-tjänstekort i parkeringsautomaterna?

Apcoa har nu en lösning för dig som har ett nytt e-tjänstekort som inte fungerar i parkeringsautomaterna vid Huddinge sjukhusområde. Du kan nu betala din månadsavgift med personaltaxa via Parksters app eller hemsida (www.parkster.se) istället för i betalningsautomaterna.

Lösningen är temporär och gäller endast personal med nya e-tjänstekort som inte fungerar. Detta då det inte finns bemanning hos Apcoa att hjälpa samtliga anställa inom Karolinska Universitetssjukhuset och SLSO att få den här lösningen just nu. I framtiden kommer en permanent lösning baserad på en koppling till den elektroniska katalogen (EK:en).

Tillhör du dem som har ett e-tjänstekort som inte fungerar i parkeringsautomaterna? 

Fyll då i nedanstående information och skicka till locum@apcoa.se:

Namn:
Enhet: 
Telefon:
E-post:

Du kommer därefter att få instruktioner skickade till din e-postadress om hur betalningen kommer att fungera. För betalning används appen Parkster eller Parksters hemsida. Du kan redan nu ladda ned appen Parkster till din telefon. 

Karolinska Universitetssjukhuset bestämde 2013 att studenter, KI-anställda och bemanningspersonal inte skulle ha behörighet att stå på personalparkeringen. 

Har du frågor? Kontakta då Apcoa på telefon 08–556 306 70. Tonval 2 tar dig direkt till personal som specifikt arbetar med Locums parkeringsplatser. Det går också bra att skicka e-post till locum@apcoa.se.

Parkering_nyhet_webben255px.png

Publicerad: 27 februari 2019