Så här fungerar cykelgaraget

Välkommen att parkera din cykel i cykelgaraget på entrétorget. Garaget är byggt för att du som cyklar till arbetet ska ha en trygg och säker plats att ställa din cykel på. Vi hoppas att detta uppmuntrar dig till att fortsätta cykla!

cykelgarage-link-16_700px.jpg

Det låsta cykelgaraget är byggt med glasväggar och utan innerstolpar så att du enkelt ska kunna röra dig i garaget med din cykel. Inuti finns även eluttag och cykelservicestation med pump och verktyg för lättare mek av din cykel. Du har även möjlighet att förvara och ladda ditt cykelbatteri i ett låsbart skåp. Ta bara med dig ett eget hänglås!

Parkering på två nivåer ger fler parkeringar

I garaget har du möjlighet att parkera cykeln på två nivåer. För att parkera på övre nivån så drar du stället rakt ut och trycker det nedåt, ställer på din cykel och låser den, för att sedan fälla upp och skjuta in.

Brandsäker laddning av elcykeln under arbetstid

Litiumjonbatterierna till elcyklar utgör en stor brandrisk om de laddas inomhus i en vanlig elkontakt, det är därför inte tillåtet att ladda inne i fastigheten. I cykelgaraget finns det skåp med eluttag så att du kan förvara och ladda ditt cykelbatteri under arbetstid. Skåpet står längst in i cykelgaraget, ta bara med ett eget hänglås! 

Läs fem tips för en säker laddning hemma. 

Laddskap_nya_700x393.jpg

Vem får parkera i cykelgaraget?

Cykelgaraget är till för alla som arbetar på Huddinge sjukhusområde. För att komma in i garaget använder du ditt eTjänstekort och din kod dygnet runt. Var gärna lite extra uppmärksam på om någon går in genom dörrarna samtidigt som du och inte har kortet synligt.

Har du frågor om cykelgaraget är du välkommen att kontakta Locums kundtjänst.

Garaget används på egen risk. Locum ansvarar inte för eventuella skador eller stöld. 

Se filmen om cykelgaraget!

Vår projektledare Albin visar dig cykelgaragets funktioner. Se filmen här!

Bildtext: Filmen är 01:26 min lång. 

cykelgarage-link-21_400px.jpgcykelgarage-link-19_700px.jpg

Bildtext. Eluttag finns inne i cykelgaraget. Parkera cykeln på två olika nivåer.

cykelgarage-link-23_700.jpg

Bildtext. Enkelt att låsa fast cykeln i cykelstället. 

Publicerad: 1 september 2021