Vårdgivare

Vårdgivare på Solna sjukhusområde

Access Urologi är en allmänurologisk mottagning för utredning, behandling och uppföljning vi olika urologiska sjukdomar.

Läs mer på Access Urologis hemsida.

Ameliekliniken är ett specialistcentrum för vård, utbildning och klinisk forskning kring para-virala tillstånd som MF/CFS och lång-Covid.

Läs mer på Amelieklinikens hemsida

ASiH Access Care erbjuder palliativ vård samt avancerad medicinsk vård i patienternas hem.

Läs mer på Access Cares hemsida.

Camp Pro är en ortopedklinik som erbjuder ett unikt koncept inom ortopedteknik, rehabilitering, förebyggande träning (prehab) och fotbiomekanik med skor och fotbäddar.

Läs mer på Camp Pros hemsida

CancerCentrum Karolinska, CCK, är en stiftelse som uppfört en byggnad för experimentell/translationell cancerforskning vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Centrum för molekylär medicin vid Karolinska Institutet samlar mer än 400 personer med klinisk erfarenhet från Karolinska Universitetssjukhuset samt forskningskompetens från KI för att forska kring våra vanliga folksjukdomar.

Centrum för psykiatriforskning är ett kunskapscentrum för psykiatriska sjukdomstillstånd.

Läs mer på Centrum för psykiatriforsknings hemsida.

ClinSmart Sweden AB är en infrastruktur för genomförande av kliniska studier i Fas II-IV inom de flesta diagnosområden.

Läs mer på ClinSmarts hemsida.

CytaCoat AB är ett svenskt forskningsföretag med rötter på Karolinska Institutet och KTH. Bolaget har utvecklat en antimikrobiell ytbehandling för medicintekniska produkter med syftet att bekämpa sjukvårdsrelaterade infektioner.

Läs mer på CytaCoat AB:s hemsida

Elekta utvecklar och producerar utrustning och produkter för klinisk hantering inom områdena strålbehandling och strålkirurgi för behandling av cancer och hjärnsjukdomar.

Läs mer på Elektas hemsida

FootDoc är specialister inom podiatrisk medicin med ett särskilt intresse inom fotkirurgi och idrottsmedicin.

Läs mer på FootDocs hemsida

Karolinska Comprehensive Cancer Centre, CCC, samlar spetskompetens inom högspecialiserad cancervård och cancerforskning. Centret är en gemensam satsning av Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet.

Läs mer på Karolinska CCC:s hemsida

Hälsa Hemma är en vårdcentral som erbjuder patienter en kombination mellan digital och fysisk vård genom deras app och genom hembesök.

Läs mer på Hälsa Hemmas hemsida

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus. Tillsammans med Karolinska Institutet utgör sjukhuset ett medicinskt centrum med högt internationellt anseende.

Läs mer på Karolinskas hemsida

Migränhjälpen är en digital vårdtjänst specialiserad på migrän.

Läs mer på Migränhjälpens hemsida

Rehabhotellet erbjuder avancerad sjukvård i hemmet (ASiH) samt specialiserad slutenvård (SPSV).

Läs mer på Rehabhotellets hemsida

SLSO är en del av Region Stockholm och har hand om all landstingsdriven vård utanför akutsjukhusen. SLSO erbjuder vård i livets alla skeden.

Läs mer på SLSO:s hemsida.