Kontakt

Bild på uthyraren Rebecca Toll

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
Bild på e-postadress

Telefon:
08-123 171 81

Dalarövägen 6

En fin och ljus lokal på Handens sjukhus med gröna omgivningar. Lokalen passar för såväl administration som vård.

Område: Handen
Storlek: 591 kvm
Lokaltyp: Kontor/admin / Vård

Korta fakta

Yta: 591 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Administration, vårdmottagning och behandling 
Tillgänglig: Enligt överenskommelse 
Adress: Dalarövägen 6, Handens sjukhus 

Information om Handens sjukhus

Beskrivning

Lokalen passar för såväl administrativ verksamhet som vårdmottagning och behandling. Den aktuella lokalen är gulmarkerad i planritningen.

Lokalen är i fint skick med fönster i nästan alla rum vilket medför ett trevligt ljusinsläpp. Det finns tillgång till egen entré i direkt anslutning till parkeringen och ramp till entrén. Övriga utrymmen är pentry/personalutrymmen, RWC-toalett, förråd och omklädningsrum för personal. 

Kommunikation och service

Handens sjukhus ligger i Haninge kommun, cirka två mil söder om Stockholm på väg ut mot Nynäshamn via väg 73. Locum förvaltar den cirka 30 000 kvadratmeter stora vårdfastigheten.

Det finns flera busstopp i närheten av sjukhuset och precis vid huvudentrén. Till Handens centrum går det att ta sig med pendeltåg. Med bil tar du dig enkelt till sjukhuset via väg 73. 

I sjukhusets huvudentré finns ett café.

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Planritning

Planritning över lokal vid Handens sjukhus

Alla bilder

Flygfoto över Handens sjukhus
Handens sjukhus Dalarövägen 6
Entre till Handens sjukhus
Exteriör Handens sjukhus