Kontakt

Bild på uthyraren Rebecca Toll

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
Bild på e-postadress

Telefon:
08-123 171 81

Hantverkargatan 2

Lokal i äldre charmig byggnad med toppenläge i centrala Stockholm. Perfekt för dig som söker lokal för kontor, utbildning eller vårdmottagning.

Område: Kungsholmen
Storlek: 165 kvm
Lokaltyp: Kontor/admin / Vård

Korta fakta

Yta: 165 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Administration, utbildning, mottagning
Tillgänglig: Enligt överenskommelse
Adress: Hantverkargatan 2
Hitta hitKarta till sjukhusområdet

Planritning och beskrivning

Serafen_planritning_211111.JPG

 

Lokalerna som är lediga för uthyrning är markerade med gult i planritningen ovan. Kontakta uthyrare Rebecca Toll för fler bilder och visning.

Interiör1_beskuren.jpg Interiör2_beskuren.jpg

Kommunikation och service

Mycket mer centralt läge är svårt att få. Utbudet av kommunikationer är stort då det är promenadavstånd till Stockholm central och det finns också ett antal busslinjer som stannar i närheten.

På Kungsholmen och på och omkring Stockholm central finns det ett rikt serviceutbud av restauranger, butiker, träningsanläggninar med mera.

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltning av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.