Hej granne

Hela länets sjukvård ska utvecklas och S:t Görans sjukhus spelar en viktig roll i Stockholms läns landstings satsning på hälso- och sjukvården. För att möta det växande Stockholm läns vårdbehov och ett utökat vårduppdrag behöver sjukhuset byggas ut och moderniseras. Här kan du som bor eller arbetar i närheten av S:t Görans sjukhus ta del av hur projekten utvecklar sig.

Här kan du som bor eller arbetar i närheten av S:t Görans sjukhus ta del av hur projekten som berör ditt närområde utvecklar sig samt aktuella störningar. 

Det är många olika byggprojekt som pågår på sjukhusområdet för närvarande. Det störtsta projektet som pågår just nu är bygget av två nya vårdbyggnader. Klicka på länken här nedan för att läsa mer om bygget samt se visionsbilder på de framtida byggnaderna.

Styrande dokument

Om prenumeration och områdeskarta

Önskar du starta en prenumeration på uppdateringar ska du klicka på ikonen "Prenumeration av uppdateringar" här ovan. Fyll i din e-postadress och klicka för den information som du önskar få. Informationen skickas till din e-post varje måndag morgon om pågående händelser samt nya händelser.

Väljer du nyheter, driftpåverkan, och projekt för dig som granne får du information om de byggnader som berör Sankt Göransgatan och Bågljusvägen i en högre grad. Väljer du samtliga val får du information om alla händelser på sjukhusområdet.

Klicka på pilen här ovan för en områdeskarta för S:t Görans sjukhus. På kartan ser du de olika byggnadernas husnummer. De numren ska du uppge när du startar en prenumeration av uppdateringar.