Ryggradsvägen 23

Söker du en lokal för administrativ verksamhet? Vi erbjuder nu en lokal i ett av de äldre vackra byggnaderna i den norra delen av Danderyds sjukhusområde.

DS_ryggradsvägen23_650x350.jpg
Bildtext: Lokalen ligger högst upp i denna byggnad vid Danderyds sjukhus

 

Korta fakta

Yta: 333 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Administrativa lokaler
Tillgänglig: Enligt överenskommelse
Adress: Danderyds sjukhus, Ryggradsvägen 23, plan 6.
Hitta hit: Danderyds sjukhusområde

Information om Danderyds sjukhus

Planritning och beskrivning

Lokalen lämpar sig för administration och inrymmer ett flertal mindre rum, ett stort konferensrum och personalutrymmen. Det finns hiss i byggnaden.

Planritning
Klicka här eller på bilden för att förstora planritningen.

Kommunikation och service

Det är enkelt att ta sig till området. Tunnelbanans röda linje stannar vid Danderyds sjukhus, många busslinjer går hit, E18 går precis förbi och dessutom finns det goda möjligheter för att ta sig till sjukhusområdet på cykel.  

På sjukhusområdet finns diverse serviceverksamhet som apotek, kiosk och flera restauranger. Mörby Hotell är den restaurang som ligger närmast lokalen.

Omgivning

I direkt anslutning till lokalen ligger den fina sjukhusparken, ett grönområde som sträcker sig utmed Edsvikens strand med tillgång till promenadstigar, brygga, grillplats och utemöbler.

Vy över Edsviken från Danderyds sjukhus

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Kontakt

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
rebecca.toll@sll.se

Telefon:
08-123 171 81