Ambulansgatan 1

Lokal i hus E plan 3-5 på Huddinge sjukhusområde som passar för administration och vårdmottagning.

E-huset_Huddinge_650x350_markering.jpg

Korta fakta

Yta: 4 500 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Administration och vårdmottagning
Tillgänglig: Från 2 månader till 1.5 år efter överenskommelse
Adress: Ambulansgatan 1
Hitta hit: Översiktskarta Huddinge sjukhusområde

Information om Karolinska Huddinge

Planritning och beskrivning

Lokalen, som är möjlig att dela av, är lämplig för administration och vårdmottagning. Här finns det potential för att utveckla lokalerna efter era behov och önskemål. 

Kulvertförbindelse finns till andra byggnader. Tvätt- och sophantering går att avtala.

Planritning, plan 3
Planritning, plan 4
Planritning, plan 5

Kommunikation och service

Till Huddinge sjukhusområde tar man sig enklast med pendeltåg (Flemingsbergs station), bussar eller bil. Det finns restauranger, affärer och annan service på gångavstånd från lokalerna.

Omgivning

Huddinge sjukhusområde sträcker sig över en stor yta. Det finns flera fina parker på området för till exempel lunchpromenader och vila. På och i angränsning till området finns också ett utegym och motionsspår.

IMG_0144_red.jpg IMG_0184_red.jpg

Gym_700px.jpg

IMG_3240_700px.jpg

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Kontakt

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
rebecca.toll@sll.se

Telefon:
08-123 171 81