Åstorpsringen 6

ZS1V3061.jpg

Korta fakta

Yta: 915 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Passar för administration, utbildning, vård, operation/anestesi
Tillgänglig: Enligt överenskommelse
Adress: Åstorpsringen 6, Dalens sjukhus
Hitta hit: Kartor över Dalens sjukhus

Information om Dalens sjukhus

Planritning och beskrivning

Lokalen är möjlig att nyttja för olika typer av verksamheter såväl administrativ verksamhet som mottagning, olika typer av vård och även operation.

Dalen_ritning 915 kvm.PNG

Klicka för större bild

Lokalen ligger på markplan och har en egen entré men den kan också nås via huvudentrén. Detta är en lokal med utvecklingspotential, möjlig att dela av om så önskas.  

Kommunikation och service

Du tar dig till Dalens sjukhus med bil via väg 73, med buss till hållplats Åstorpsringen eller med tunnelbanan till stationen Blåsut.

På sjukhuset finns en lunchrestaurang och ett café och det finns fler restauranger och ett utbud av service inom gångavstånd.

Omgivning

Dalens sjukhus ligger i södra delen av Stockholm. Locum förvaltar den 34 000 kvadratmeter stora byggnaden som ligger vackert i närheten av Skogskyrkogården och Johanneshov. På sjukhusområdet finns fina parker med bänkar och bord.

Dalen_omgivning.jpg

Dalen_park.jpg

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Kontakt

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
rebecca.toll@sll.se

Telefon:
08-123 171 81