Dalarövägen 6

Handens_sjukhus_entre_650x350.jpg

Korta fakta

Yta: 591 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Administration, vårdmottagning och behandling 
Tillgänglig: Enligt överenskommelse 
Adress: Dalarövägen 6, Handens sjukhus
Hitta hit: Kartor för Handens sjukhus

Information om Handens sjukhus

Planritning och beskrivning

Lokalen passar för såväl administrativ verksamhet som vårdmottagning och behandling.

Planritning Handen 591 kvm_beskuren.PNG
Bildtext: Den aktuella lokalen är gulmarkerad i bilden ovan.

Lokalen är i fint skick med fönster i nästan alla rum vilket medför ett trevligt ljusinsläpp. Det finns tillgång till egen entré i direkt anslutning till parkeringen och ramp till entrén. Övriga utrymmen är pentry/personalutrymmen, RWC-toalett, förråd och omklädningsrum för personal. 

Kommunikation och service

Handens sjukhus ligger i Haninge kommun, cirka två mil söder om Stockholm på väg ut mot Nynäshamn via väg 73. Locum förvaltar den cirka 30 000 kvadratmeter stora vårdfastigheten.

Det finns flera busstopp i närheten av sjukhuset och precis vid huvudentrén. Till Handens centrum går det att ta sig med pendeltåg. Med bil tar du dig enkelt till sjukhuset via väg 73. 

I sjukhusets huvudentré finns ett café.

Omgivning

Handens sjukhus flygbild.jpg
Bildtext: Handens sjukhus är omringat av mindre grönområden. Det är lätt att nå sjukhuset med bil, publika transporter och cykel.

Handen exteriör_park2.jpg
Bildtext: Del av park på sjukhusområdet.

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Kontakt

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
rebecca.toll@sll.se

Telefon:
08-123 171 81