Jägargatan 20

Lokal vid vackert belägna Södersjukhuset, lämplig att använda för administration, utbildning eller som förråd.

Flygbild SÖS.jpg

Korta fakta

Yta: 325 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Administration, utbildning, förråd
Tillgänglig: Enligt överenskommelse
Adress: Jägargatan 20
Hitta hitKarta över Södersjukhuset

Information om Södersjukhuset

Planritning och beskrivning

Detta är en lokal med potential att utvecklas, centralt beläget på Södermalm i fina omgivningar. 

Du når lokalen via en egen ingång från hisshallen. Just nu når man huvudbyggnaden via en skyway men under året ersätts det av en nybyggd kulvert.

Planritning SÖS admin.jpg

Allmänbelysning finns i lokalen. Ventilationen behöver eventuellt ses över. Tjänster för städning, vaktmästeri och tvätthantering finns att tillgå vid beställning och sopsortering finns i huset. 

Övriga verksamheter i huset är vårdmottagningar, utbildning och studentlägenheter.

Markytan runt sjukhuset är liten och möjligheten att tillhandahålla parkeringsplatser är starkt begränsad. Däremot erbjuder innerstadsläget god kollektivtrafik och möjlighet att gå och cykla till sjukhuset. Bra både för miljön och för hälsan.

Kommunikation och service

Södersjukhuset ligger mitt i storstadens puls med tillgång till goda kommunikationer. Flera busslinjer går direkt till sjukhuet och det är gångavstånd både till Skanstulls tunnelbanestation och till pendeltåget vid Södra station.

Det finns ett visst serviceutbud på sjukhusområdet och utöver det ett rikt utbud av butiker, restauranger, träningsanläggningar med mera vid Skanstull.   

Bilder från lokalen

Plan 3_pentry 2.jpg Plan 3_pentry.jpg

SÖS_ingång_.jpg Sös_lokal_.jpg

plan 3_wc.jpg SÖS_korridor.jpg

Omgivning

Södersjukhuset är väldigt fint beläget på en höjd med utsikt över Årstaviken. På sjukhusområdet och i direkt anslutning finns det gott om grönområden, sittplatser, parker och promenadstråk.

SÖS_omgivning_4.jpg

SÖS_omgivning_3.jpg

SÖS_omgivning_2.jpg Omgivning_1.jpg

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Kontakt

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
rebecca.toll@sll.se

Telefon:
08-123 171 81