Nytorpsvägen 10

I nyrenoverade Sollentuna sjukhus finns denna butikslokal att hyra vid huvudentrén.

Sollentuna_entre_exterior.jpg

Korta fakta

Yta: 153 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Butikslokal
Tillgänglig: Preliminärt 2021-05-01 till 2026-04-30
Adress: Nytorpsvägen 10
Hitta hit: Kartor över Sollentuna sjukhus

Information om Sollentuna sjukhus

Planritning och beskrivning

Butikslokalen är nyrenoverad och fräsch och den hyrs ut i befintligt skick.

Utöver hyresavtalet tecknas avtal för gemensamhetsytor såsom personalutrymmen i form av matsal och konferensrum samt för omklädningsrum och linneförråd. Tjänster som lokalvård och vaktmästeri går även att köpa till. Utomhusparkering och parkeringsgarage finns på området för personal. 

I nedan planritning är lokalen och personalutrymmen markerade med mörkblå färg.

Normal förbrukning av VA, värme och kyla ingår i hyran, el debiteras separat enligt avlästa värden. Separat avtal tecknas för leverans av vaktmästeri och lokalvård.

Kommunikation och service

Närmaste hållplats, Sollentuna station, ligger 500 meter och cirka 7 minuters promenad bort. Härifrån går pendeltåg mot Upplands Väsby, Märsta och Uppsala i norr och mot Stockholms central, Älvsjö, Tumba och Södertälje i söder. Dessutom passerar 15 busslinjer Sollentuna station. En servicebuss ansluter till sjukhusets entré. Detta sammantaget gör att Sollentuna sjukhus är förhållandevis väl försörjt med kollektivtrafik. Med bil ligger E4:an några minuter bort.

I entrén finns ett kafé och på gångavstång ligger Sollentuna centrum med ett rikt utbud av restauranger, butiker och annan service.

Bilder på lokalen

Sollentuna apotekslokal_3.jpg
Bild: Butikslokalen ligger precis intill huvudentrén.

Sollentuna apotekslokal_2.jpg

Sollentuna apotekslokal_1.jpg
Bild: Lokalen fotograferad inifrån och ut mot huvudentrén.

Omgivning

Sjukhuset ligger med fin utsikt över Edsviken. Det finns parker i närområdet och en gångväg ner till Edsviken som har en fin promenadväg utmed vattnet, norrut mot Edsbergs slott och söderut mot en badplats och ett utegym. I det nyrenoverade sjukhuset finns flera välkomnande allmänna ytor och trevliga personalutrymmen.

Sollentuna_entré_inomhus.jpg
Bild: Växtvägg vid huvudentrén

Sollentuna_exteriör2.jpg Sollentuna_exteriör.jpg
Bild: En av flera sittgrupper på området och exteriörbild från del av sjukhuset

Sollentuna_allmän yta2.jpg
Bild: Allmän yta 

Sollentuna entré1.jpg 20201215_4588.jpg
Bilder: Allmänna ytor

20201215_4706.jpg
Bild: Personalutrymme

20201215_4735.jpg
Bild: Personalutrymme

Utsikt Sollentuna.jpg
Bild: Utsikt över Edsviken

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Kontakt

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
rebecca.toll@sll.se

Telefon:
08-123 171 81