Livsviktigt.

Vi har bestämt oss för att bli ledande inom utvecklingen av vårdmiljöer i Sverige. Vi behöver dig som är lyhörd, tydlig, handlingskraftig och gillar att ta ansvar. Här har du chansen att göra något livsviktigt. På riktigt!


Låter det intressant? Här kan du se de rekryteringar som pågår just nu, men du är också alltid välkommen med en intresseanmälan.

 

Vårt erbjudande - vårt medarbetarlöfte

Om du delar våra värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas hos oss. Läs löftet till dig som medarbetare på Locum.

Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. 

Locums förvaltning av vårdfastigheter bedrivs systematiskt med en väl fungerade skötsel och drift som bas. Tillsammans med en driftorganisation på sjukhusen arbetar vi varje dag för att säkerställa basfunktioner som värme, vatten, el och ventilation. Vi ska se till att ha trygga fastigheter och möjliggöra en säker sjukvård som är till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Parallellt med förvaltningen genomför Locum årligen runt 800 byggprojekt. Detta till ett värde av drygt 3 miljarder kronor! Sedan tillkommer de största satsningarna någonsin som Region Stockholm gör för att möta det växande vårdbehovet. På uppdrag av Region Stockholm genomför vi just nu en av de största satsningarna någonsin på sjukhusfastigheterna inom länet. Ny-, om- och tillbyggnader på bland annat Södersjukhuset, Södertälje sjukhus, Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge, S:t Görans sjukhus och Danderyds sjukhus ska färdigställas under de närmaste åren.

Kontoret_jobba på locum.png

Vi sitter i moderna, attraktiva och tillgängliga lokaler centralt på Södermalm. Locum har ungefär 270 anställda med bred och stark kompetens inom fastighetsförvaltning, byggprojektledning och teknik. Vi är stolta över att ha lyckats uppnå jämn könsfördelning och en bra åldersspridning.

Terassen_jobba på locum.png

Vi tycker att det vi gör är viktigt på riktigt. Nu behöver vi fler kollegor som delar våra värderingar och som vill bidra till det viktiga samhällsuppdraget vi har. Med lyhördhet gentemot våra uppdragsgivare, tydlighet, ansvarstagande och handlingskraft agerar vi för att uppnå våra mål.  Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med kompetenta och inspirerande kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.

 

Miljöbyggnad - ett viktigt verktyg

Miljöbyggnad är en viktig parameter för att uppnå våra ambitiösa miljömål. I detta nu har Locum nio projekt med målet att uppnå miljöbyggnad guld, vilket kan eftersträvas i byggprojekt där det finns en ambitiös och uttalad miljöprofil.

Den nya akutvårdsbyggnaden vid Danderyds sjukhus har preliminärt certifierats med Miljöbyggnad guld, vilket visar att vi är på rätt väg till att nå miljömålen.


 

Vad tycker Bashar och Martina om att arbeta på Locum?

Locum_baschar_Waleed.png

Läs om hur Bashar upplever arbetet på Locum

martina-annons.png

Läs om hur Martina upplever arbetet på Locum

 

14 februari kan du träffa oss på Samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag LAVA i Stockholm på KTH. Möt Martin och hans kollegor från olika kompetensområden som kan berätta mer om vår verksamhet. Vi ser fram emot att träffa dig!