Locum tar emot Kinabesök i Huddinge

Den 19 september fick Locum besök av en grupp tjänstemän från Shenzhen i Kina. De ska nu bygga ett nytt sjukhus och ville dra lärdom av hur Locum arbetar med att utveckla länets sjukhus. Fokus låg på den nya behandlingsbyggnaden för operation och röntgen som nu uppförs i Huddinge.

De 19 besökarna från Kina kom från ledande befattningar inom kommun, fastighetskontor och teknikledning i Shenzhen – en stad som utvecklas i rask takt och som nu ska få ett nytt sjukhus. 

– Det var ett spännande besök och de var intresserade av att veta vilka erfarenheter, arbetssätt och utmaningar vi har i våra projekt nu när de planerar att bygga ett nytt, modernt sjukhus i Shenzhen i Kina, säger Fredrik Hagel, projektområdeschef.

Förutom en genomgång av de stora sjukhussatsningarna som just nu görs i länet fick besökarna även en guidad rundvandring på bygget av den nya behandlingsbyggnaden för operation och röntgen i Huddinge. De fick även besöka de närliggande lokalerna som byggs om för förlossning och uppvakningsavdelning.

DSC_0128.jpg

DSC_0100.jpg

DSC_0079.jpg

DSC_0096.jpg

DSC_0126.jpg

DSC_0029.jpg