Sommarjobb för studenter inom bygg och fastighet

Vi på Locum tycker att det vi gör är viktigt på riktigt. Är du student och nyfiken på att vara en del av vårt viktiga uppdrag?

Vi är ett fastighetsbolag som bidrar till samhällsnyttan och vi har bestämt oss för att bli ledande inom utvecklingen av vårdmiljöer i Sverige. Till vårt hjälpsamma och kompetenta gäng söker vi en eller två studenter inom bygg och fastighet.

Uppdrag

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av laserskanning/inmätning av ett eller två sjukhus inom Region Stockholm. Laserskanningen ska ske både inomhus och utomhus. Uppdraget omfattar heltid och sker främst under dagtid 4-10 veckor. Det kan även förekomma enstaka tillfällen då arbetet behöver utföras på kvällstid eller helg för att komma åt utrymmen som inte är tillgängliga på dagtid.

Skanningen kommer att användas av Locum för validering av befintliga 3D-modeller i Revit.

I tjänsten ingår även att tillsammans med Locums CAD/BIM-specialister jämföra/justera befintliga 3D-modeller mot det punktmoln som skapas vid skanningen.

Uppdraget sker till största del inne på sjukhusen och vanliga kontaktytor är till exempel vårdpersonal och patienter.  

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker i första hand dig som studerar på universitet, högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot bygg/fastighet. För att trivas i rollen är du självgående och kan utföra arbetet självständigt. Du ska kunna planera och boka tillgång till ytor som ska skannas/inmätas, samt vara smidig i kontakten med andra människor. Vi ser också att du behöver ha god datavana. Du behöver kunna uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift.

Du är extra intressant för oss om du har:

  • erfarenhet av laserskanning
  • erfarenhet av CAD/BIM program som exempelvis Revit, Cloud Engine eller Trimble FieldLink
  • kunskap inom fastighets- och byggprojektområdet

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för denna roll behöver du: 

  • vara analytisk och självgående
  • vara noggrann och strukturerad
  • leverera i tid
  • bidra till ett gott samarbete

Om Locum och vad vi kan erbjuda dig

Locum förvaltar, bygger och utvecklar cirka två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Med detta uppdrag skaffar du dig som bygg/fastighetsstudent meriterande erfarenheter inför ditt framtida yrke.

Ansökan

Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte med att skicka in din ansökan. I din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev. Du söker jobbet via denna länk

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Ewertz: 08-123 170 89

 

Välkommen in med din ansökan!