Kurstest

.

Välkommen

Alla som arbetar för Locum är en del i att skapa vårdmiljöer som bidrar till värde för vården. I de fastigheter som vi tillsammans förvaltar, står vården alltid i centrum.

 

Vi vet att du kan dina arbetsuppgifter som lokalvårdare. Men i de vårdmiljöer där du arbetar är det viktigt att du är medveten om de speciella förutsättningar som detta kan innebära för dig och andra.  

 

Oavsett vilket företag du kommer ifrån, eller vilket sjukhus du arbetar på är du Locums representant, vår förlängda arm och vårt ansikte utåt.

 

I filmen ”Att arbeta med lokalvård i sjukhusmiljö” har du fått information om vad som är viktigt att tänka på för dig som arbetar i vårdmiljöer.

Testet du nu ska göra består av frågor som utgår från informationen i filmen. Du måste svara rätt på alla frågorna för att bli godkänd. Du har möjlighet att göra om testet flera gånger. När du har klarat testet ska du skriva ut ditt diplom. Se därför till att skriva in ditt namn och företag nedan och att vara ansluten till en skrivare innan du börjar.

 

Diplomet ger behörighet att arbeta i sjukhusmiljöer och visas upp när du hämtar ut ditt ID-/passerkort.

 

Lycka till!

 

Starta testet genom att fylla i ditt namn och företag nedan och sedan klicka på framåtpilen.

Skriv in ditt namn här:

Skriv in ditt företag här: