Kontakt

Bild på uthyraren Rebecca Toll

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
Bild på e-postadress

Telefon:
08-123 171 81

Anna Marias väg 8

Söker du en lokal för vård och administration kan den här lokalen vara något för dig. Hyr alla tre planen eller en del av lokalen, det är flexibelt utifrån dina behov. Egen entré finns på bottenplanet.

Område: Handen
Storlek: 3868 kvm
Lokaltyp: Kontor/admin / Vård

Korta fakta

Yta: 3 868 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Passar för administration och vård
Tillgänglig: Enligt överenskommelse
Adress: Anna Marias väg 8, Handen

Planritning och beskrivning

Den lediga lokalen består av tre plan varav ett är markplan med egen entré. Det går bra att hyra hela eller delar av lokalen.

Till planritning

Kommunikationer

Du tar dig enklast till lokalen med bil via Nynäsvägen eller med pendeltåg till Haninge station och sedan buss 838 hållplats Tuvvägen. 

Omgivning

Lokalen är belägen i Handen med ett lugnt och avskilt läge med fina omgivningar. I direkt närhet finns ett skogsområde med promenadmöjligheter. 

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Alla bilder

Tom lokal, korridor, Ankaret
Tom lokal, Ankaret
Tom lokal, kök, Ankaret
Utomhusbild, Ankaret
Lokal, tom, inomhus, Ankaret
Inomhus, tom lokal, Ankaret
Tom lokal, inomhus, Ankaret
Utomhus, Ankaret
Utomhusbild, Ankaret
Utomhusbild, parkering, Ankaret
Rastplats, Ankaret