Tre medarbetare som samtalar med varandra
Tre medarbetare som samtalar med varandra

Livsviktigt.

Vi har bestämt oss för att bli ledande inom utvecklingen av vårdmiljöer i Sverige. Vi behöver dig som är lyhörd, tydlig, handlingskraftig och gillar att ta ansvar. Här har du chansen att göra något livsviktigt. På riktigt!

Projektledare, fastighetsförvaltare, samhällsengagerade... Här arbetar många olika människor med en sak gemensamt:  

Vi som arbetar på Locum går till jobbet varje dag med känslan av att det vi gör är viktigt på riktigt. Nu behöver vi fler kollegor som delar våra värderingar och som vill bidra till det viktiga samhällsuppdraget vi har. Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med kompetenta och inspirerande kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.

 

Bild på två kvinnor som står vända mot kameran framför en dataskärm

Lediga tjänster

Här kan du se de rekryteringar som pågår just nu, eller skicka in en spontan intresseanmälan.

Lediga tjänster

Träffa några av våra medarbetare

Läs mer

Om du delar våra värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas hos oss. 

Locums medarbetarlöfte – till dig som arbetar på Locum
Det medarbetarlöfte som Locum erbjuder kan sammanfattas så här: Du får jobba med de mest komplexa fastigheter som finns, ansvara för utmanande byggprojekt, får en kontinuerlig utveckling av kompetens och arbetssätt, samtidigt som du arbetar tillsammans med kollegor med hög kompetens i en kultur som präglas av tydliga ledord och ordning och reda. Vårt samarbete kollegor emellan präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

För att berätta lite mer om vad det innebär att arbeta på Locum kan vi lyfta fram några områden som är viktiga för oss.

Samhällsutveckling
Vi som arbetar på Locum går till jobbet varje dag med känslan av att det vi gör är viktigt på riktigt. Vi gör skillnad för medborgare i Stockholms län. Vi bygger vårdfastigheter, vilket innebär riktigt komplexa byggnader med avancerad teknik. Just nu satsas mer än någonsin på sjukvårdens fastigheter, och vi får vara med och bygga moderna lösningar för framtidens generationer som behöver vård.

Förändring och utveckling
Locum befinner sig mitt i en omfattande förändringsresa, vilket kräver mycket av organisationen och dess medarbetare. Organisatoriska förändringar pågår och kommer att pågå under de närmaste året, allt i syfte att vässa vår organisation och vår förmåga att leverera på vårt uppdrag. Att vara med och bidra till den utvecklingen är lärorikt och samtidigt krävande. Utifrån den plan vi har, är vi trygga i att det kommer garanterat att föra både individer och organisationen till nya nivåer.

Komplext uppdrag
Den stora mängd byggprojekt, storleken på projekten men även de mindre projekten är komplexa utifrån att de genomförs parallellt med pågående verksamhet, i närvaro av tredje man, det finns utmaningar med patientsäkerhet osv. Uppdraget kompliceras ytterligare av att vi ingår i en politiskt styrd organisation, med många olika intressenter. Mängden intressenter kan medföra en viss tröghet samtidigt som det också kan vända relativt snabbt i frågor, kopplat till ändrad agenda. Det är komplext på samma gång som det finns stora möjligheter att få vara med och tillsammans med aktuell politisk majoritet leverera goda vårdmiljöer till Stockholms läns invånare. 

Locums ledord 
Vi har hela organisationen tillsammans arbetat fram våra ledord – lyhördhet, tydlighet, ansvarstagande och handlingskraft. Vi vill alla att vi med lyhördhet, tydlighet och ansvarstagande i vårt dagliga arbete ser till att vara handlingskraftiga. Detta arbetar vi för att det ska prägla vårt samarbete såväl internt som externt.

Kollegorna och kompetensen 
På Locum finns en enorm kompetens, bred såväl som djup. Här arbetar många experter och specialister med passion för vårt uppdrag. Mycket av den kollegiala stämningen och hjälpsamma andan som råder kan hänföras till vårt uppdrag, att vi är alla engagerade och brinner för att göra skillnad. 

Vårt kontor

Vi sitter i moderna, attraktiva och tillgängliga lokaler centralt på Södermalm. Vi har ungefär 290 anställda med bred och stark kompetens inom fastighetsförvaltning, byggprojektledning och teknik. Vi är stolta över att ha lyckats uppnå jämn könsfördelning och en bra åldersspridning.

Kontoret_jobba på locum.png

Miljöbyggnad är en viktig parameter för att uppnå våra ambitiösa miljömål. I detta nu har vi nio projekt med målet att uppnå miljöbyggnad guld, vilket kan eftersträvas i byggprojekt där det finns en ambitiös och uttalad miljöprofil.