Fyra människor sitter runt ett konferensbord.
Fyra människor sitter runt ett konferensbord.

Entreprenörsutbildningar

Vi arbetar intensivt med att skapa trygga och hållbara vårdmiljöer. I de fastigheter som vi förvaltar, bygger och utvecklar står vården alltid i centrum. Här ryms allt från liv till död. Vi tar ett helhetsansvar för att ge våra kunder ökade värden med driftsäkra vårdfastigheter dygnet runt, året runt, så att vårdpersonalen kan fokusera på patienterna.

Vi på Locum tar helhetsansvar och därför har vi tagit fram en utbildningsfilm ”Att arbeta för Locum i sjukhusmiljö”, där vi vill förmedla vad det innebär att arbeta i sjukhusmiljöer. Hur vi alla bör tänka för att skapa trygghet – trygghet för dig och dina kollegor, för patienter, personal och besökare.

Vi på Locum tycker att budskapet i filmen är så viktigt, att vi ställer det som ett krav att alla som arbetar i våra sjukhusmiljöer, tar del av filmen

Som ett bevis på att man sett filmen, förstått innehållet, uppvisat ID06 och skrivit under sekretessförbindelsen, ska man kvittera ut en säkerhetsväst med texten ”I samarbete med Locum”.

Om du har frågor kring rutinen, ta kontakt med din kontaktperson på Locum, det vill säga förvaltare, projektledare eller driftcontroller.

Information om hur Locum hanterar personuppgifter hittar du här.