Cykeldag 23 maj

Tisdagen den 23 maj erbjöd Locum, gratis cykelservice för all personal på Dalens sjukhus.

Vi på Locum vill uppmana medarbetare i regionen att fortsätta röra på sig. Att cykla bidrar till regionens högt ställda miljömål och hjälper till att minska belastningen i kollektivtrafiken. Därför erbjuder vi nu på våren cykelservice på 12 av länets sjukhus, från Norrtälje i norr till Handen i söder.

Locum var på plats tillsammans med mekaniker från Cyklologen. Förutom genomgång av bromsvajrar, lysen, reflexer och däckluft undersökte mekanikerna även kärvande reglage och kedjor på alla inlämnade cyklar. 

.erik_jarheim.jpg "Idag är vi på Dalens sjukhus och erbjuder gratis cykelservice för vårdpersonalen på sjukhuset. Det är ett väldigt uppskattat initiativ och roligt att fler och fler av personalen hittar till vår cykelservicedag. Vi vill med våra cykeldagar uppmuntra medarbetare i regionen att fortsätta röra på sig och bidra till regionens folkhälso- och miljömål."

 

Erik Jarheim,
driftcontroller på Dalens sjukhus.

 

cykeldag2_handen_red_220518.jpg

Bildtext:
Cykeldagen var ett uppskattat inslag på Dalens sjukhus och våra mekaniker från Cyklologen hade fullt upp med att hinna serva alla cyklar. 

cykeldag4_handen_220518.jpg

Bildtext: Mekanikerna kollar bromsar, smörjer kedja och pumpar däcken.

cykeldag6_handen_220518.jpg

Bildtext: Teknikförvaltare Magnus och driftcontroller Erik tog emot cyklarna.

Cykeldagen var ett uppskattat inslag och sammantaget servades 78 cyklar på Dalens sjukhus.

Publicerad: 26 maj 2023