Cykeldag 12 april

Den 12 april drog vår efterlängtade cykelserviceturné i gång och Löwenströmska sjukhuset var först ut.

Vi erbjuder cykelservice till våra hyresgäster som en del av vårt hållbarhetsarbete, för att uppmuntra medarbetare i Region Stockholm att fortsätta röra på sig och bidra till regionens folkhälso- och miljömål.

I vår genomför vi cykelservice på hela 16 av våra fastighetsområden inom regionen, vilket är rekord. Vi startar turnén idag på Löwenströmska sjukhuset och avslutar den 12 juni på Sabbatsbergs sjukhus. Extra roligt att det är Löwenströmskas första cykeldag någonsin och det verkar ha varit uppskattat.

– Vi på Locum uppskattar möjligheten att få träffa och prata med våra hyresgäster under Löwenströmska sjukhusets första cykeldag. Vi är också glada över den positiva respons från sjukvårdspersonalen som var tacksamma över möjligheten att få sina cyklar servade inför cykelperioden. Med vårt nya låsbara cykelgarage vill vi uppmuntra fler att cykla till jobbet, säger William Lindqvist, fastighetsförvaltare för Löwenströmska sjukhuset. cykeldag_william_650x500px_240412.jpg


cykeldag_love_710x400px_240412.jpg
Bild: Biträdande teknikförvaltare var på plats och tog emot våra hyresgästers cyklar. Det blev totalt 38 cyklar som blev servade.

cykeldag2_1200x630px_lowenstromska_240412.jpg
Bild: Våra cykelmekaniker kontrollerar bland annat belysning och bromsvajrar samt pumpar däcken. I bakgrunden skymtar det nya låsbara cykelgaraget för vårdpersonal.

---

Publicerad: 22 april 2024