Kontakt

Bild på uthyraren Rebecca Toll

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
Bild på e-postadress

Telefon:
08-123 171 81

Åstorpsringen 6

Vid Dalens fina sjukhusområde finns denna lokal som är möjlig att nyttja för vård, administration eller utbildning.

Område: Dalen
Storlek: 915 kvm
Lokaltyp: Kontor/admin / Vård

Korta fakta

Yta: 915 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Passar för administration, utbildning, vård, operation/anestesi
Tillgänglig: Enligt överenskommelse
Adress: Åstorpsringen 6, Dalens sjukhus
Information om Dalens sjukhus

Planritning och beskrivning

Lokalen passar för olika typer av verksamheter såväl administrativ verksamhet som mottagning, olika typer av vård och även operation. Lokalen ligger på markplan och har en egen entré, men den kan också nås via huvudentrén. Detta är en lokal med utvecklingspotential och den är dessutom möjlig att dela av om så önskas.  

Dalen_ritning 915 kvm.PNG

Kommunikation och service

Du tar dig till Dalens sjukhus med bil via väg 73, med buss till hållplats Åstorpsringen eller med tunnelbanan till stationen Blåsut.

På sjukhuset finns en lunchrestaurang och ett café och det finns fler restauranger och ett utbud av service inom gångavstånd.

Omgivning

Dalens sjukhus ligger i södra delen av Stockholm. Locum förvaltar den 34 000 kvadratmeter stora byggnaden som ligger vackert i närheten av Skogskyrkogården och Johanneshov. På sjukhusområdet finns fina parker med bänkar och bord.

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Alla bilder

Huvudentrén och park, Dalens sjukhus
Prästkrage och Dalens sjukhus i bakgrunden
Park vid Dalens sjukhus.
Park vid Dalens sjukhus.