Kontakt

Bild på uthyraren Rebecca Toll

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
Bild på e-postadress

Telefon:
08-123 171 81

Nytorpsvägen 10

Lokal på 350 kvadratmeter i nyrenoverade Sollentuna sjukhus anpassad för specialistvårdsmottagning.

Område: Sollentuna
Storlek: 350 kvm
Lokaltyp: Vård

Korta fakta

Yta: 350 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Lokal anpassad för specialistvårdsmottagning
Tillgänglig: Enligt överenskommelse
Adress: Nytorpsvägen 10

Information om Sollentuna sjukhus

Beskrivning

Lokalen är belägen i en av de södra flyglarna på entréplan i Sollentuna sjukhus. Lokalen är anpassad för specialistvårdsmottagning och innehåller undersökningsrum, mottagningsrum, expeditioner och ett mindre pausrum för personal. Utöver detta finns ytor för väntrum och stödfunktioner. Lokalen går att hyra separat eller tillsammans med grannlokalen på 502 kvadratmeter.

Samtliga ytskikt är nygjorda och följer ett genomgående tema för Sollentuna sjukhus.  

Utöver hyresavtalet tecknas avtal för gemensamhetsytor såsom personalutrymmen i form av matsal, konferensrum, omklädningsrum och linneförråd. Tjänster som lokalvård och vaktmästeri går även att köpa till. Utomhusparkering och parkeringsgarage finns på området. 

Kommunikation och service

Närmaste hållplats, Sollentuna station, ligger 500 meter och cirka 7 minuters promenad bort. Härifrån går pendeltåg mot Upplands Väsby, Märsta och Uppsala i norr och mot Stockholms central, Älvsjö, Tumba och Södertälje i söder. Dessutom passerar 15 busslinjer Sollentuna station. En servicebuss ansluter till sjukhusets entré. Detta sammantaget gör att Sollentuna sjukhus är förhållandevis väl försörjt med kollektivtrafik. Med bil ligger E4:an några minuter bort.

I entrén finns ett kafé och på gångavstånd ligger Sollentuna centrum med ett rikt utbud av restauranger, butiker och annan service.

Omgivning

Sjukhuset ligger med fin utsikt över Edsviken. Det finns parker i närområdet och en gångväg ner till Edsviken som har en fin promenadväg utmed vattnet, norrut mot Edsbergs slott och söderut mot en badplats och ett utegym. I det nyrenoverade sjukhuset finns flera välkomnande allmänna ytor och trevliga personalutrymmen.

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Planritning

Planritning Sollentuna sjukhus Nytorpsvägen 10, specialistmottagning

Alla bilder

Tomt vårdrum Sollentuna sjukhus
Tomt vårdrum Sollentuna sjukhus
Tomt vårdrum Sollentuna sjukhus
Tom vårdlokal Sollentuna sjukhus
Korridor i vårdlokal Sollentuna sjukhus
Korridor i vårdlokal Sollentuna sjukhus
Tom vårdlokal Sollentuna sjukhus
Tom vårdlokal Sollentuna sjukhus
Tomt vårdrum Sollentuna sjukhus
Tom vårdlokal Sollentuna sjukhus
Tom vårdlokal Sollentuna sjukhus
Entré till Sollentuna sjukhus.
Inomhusskylt välkommen till Sollentuna sjukhus
Personalyta Sollentuna sjukhus
Allmän yta entré Sollentuna sjukhus