Entré till Sollentuna sjukhus gråa byggnad. Träd i bakgrunden och sittbänkar till höger om entrén.
Entré till Sollentuna sjukhus gråa byggnad. Träd i bakgrunden och sittbänkar till höger om entrén.

Sollentuna sjukhus

Sollentuna sjukhus har genomgått en helrenovering och arbetet med att skapa nya, moderna vårdlokaler på sjukhuset som pågått sedan 2016 är klart.

Locum förvaltar idag den 43 000 kvadratmeter stora byggnaden på Sollentuna sjukhus. Sjukhusets läge var inte bara känt för den vackra utsikten, det skulle också bli lätt för besökare att ta sig till sjukhuset. 

Sjukhuset erbjuder vård inom närakut, labb, palliativ vård, rehab vård samt radiologi och geriatrik.

Händer i huset, rubriken till vänster, är platsen där du hittar information som rör vårdfastigheten. Här finns aktuella byggprojekt och störningar i fastigheten som kan påverkar den dagliga driften på sjukhuset.

Allmän yta entré Sollentuna sjukhus

Lediga lokaler

Söker du en lokal för vård, kontor, utbildning eller butik? Just nu finns det lediga lokaler att hyra på detta sjukhus.

Se alla lediga lokaler


Vissa sjukhus och fastigheter använder Locums tjänster inom lokalvård, telefoni och vaktmästeri. Läs mer om tjänsterna här.

Historik. 15 november 1978 var det invigning av sjukhuset. Helt öppnat skulle det ha 336 vårdplatser samt en dagvårdsavdelning med 24 platser. Sjukhuset byggdes med en höghusdel för vårdavdelningar, och på ömse sidor om den, låga flyglar för bland annat arbetsterapi, administration och öppenvård. Sjukhuset utrustades även med nya tekniska hjälpmedel. Två rum på varje avdelning fick nya takliftar vilket uppskattades mycket av personalen.

 

 

1978
invigdes sjukhuset
43 000 kvm
förvaltas av Locum
Ring 112
vid livshotande tillstånd