Kontakt

Bild på uthyraren Rebecca Toll

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
Bild på e-postadress

Telefon:
08-123 171 81

Nytorpsvägen 10

I nyrenoverade Sollentuna sjukhus finns denna ljusa och fina butikslokal att hyra vid huvudentrén. Vi ser gärna ett apotek som hyresgäst.

Område: Sollentuna
Storlek: 153 kvm
Lokaltyp: Butik

Korta fakta

Yta: 153 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Butikslokal
Tillgänglig: Enligt överenskommelse
Adress: Nytorpsvägen 10

Information om Sollentuna sjukhus

Beskrivning

Driver du apotek och söker en ledig lokal? Då kanske denna lokal vid huvudentrén till Sollentuna sjukhus är intressant. Butikslokalen är nyrenoverad och fräsch och hyrs ut i befintligt skick. 

Utöver hyresavtalet tecknas avtal för gemensamhetsytor såsom personalutrymmen i form av matsal, konferensrum, omklädningsrum och linneförråd. Tjänster som lokalvård och vaktmästeri går även att köpa till. Utomhusparkering och parkeringsgarage finns på området. 

I nedan planritning är lokalen och personalutrymmen markerade med mörkblå färg.

Kommunikation och service

Närmaste hållplats, Sollentuna station, ligger 500 meter och cirka 7 minuters promenad bort. Härifrån går pendeltåg mot Upplands Väsby, Märsta och Uppsala i norr och mot Stockholms central, Älvsjö, Tumba och Södertälje i söder. Dessutom passerar 15 busslinjer Sollentuna station. En servicebuss ansluter till sjukhusets entré. Detta sammantaget gör att Sollentuna sjukhus är förhållandevis väl försörjt med kollektivtrafik. Med bil ligger E4:an några minuter bort.

I entrén finns ett kafé och på gångavstånd ligger Sollentuna centrum med ett rikt utbud av restauranger, butiker och annan service.

Omgivning

Sjukhuset ligger med fin utsikt över Edsviken. Det finns parker i närområdet och en gångväg ner till Edsviken som har en fin promenadväg utmed vattnet, norrut mot Edsbergs slott och söderut mot en badplats och ett utegym. I det nyrenoverade sjukhuset finns flera välkomnande allmänna ytor och trevliga personalutrymmen.

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Planritning

Planritning del av Sollentuna sjukhus

Alla bilder

Tom apotekslokal Sollentuna.
Tom apotekslokal Sollentuna.
Tom apotekslokal Sollentuna.
Entré till Sollentuna sjukhus.
Inomhusskylt välkommen till Sollentuna sjukhus
Personalyta Sollentuna sjukhus
Konst på vägg i korridor Sollentuna sjukhus
Allmän yta entré Sollentuna sjukhus
Utsikt från Sollentuna sjukhus.