Två givande dagar på Business Arena!

Inspirerande, energigivande och roligt! Så summerar vi två dagar på Business Arena.

För oss är det viktigt att medverka på den här typen av evenemang, både för att berätta om vårt viktiga samhällsuppdrag men även för att knyta viktiga kontakter inför framtiden. 

 

Vad är det viktigaste du tar med dig från årets Business Arena?

Träffa några av våra kollegor som var på plats och hör vad de tog med sig från årets upplaga av Business Arena, och hur stämningen i montern egentligen var. 

 

Och vinnaren är...

Tog du chansen att tävla i vår monter under Business Arena där besökare fick svara på ett antal frågor om Locum? Nu är tävlingen avgjord och två vinnare är utsedda. Grattis säger vi till Jonas Wiklund, Coromatics och Sophie Svala, Nordisk Renting. 

Är du nyfiken på de rätta svaren? 

Norra Hagastaden är en del av Hagastaden, ett av Stockholmsområdets största stads­utvecklingsområden. Här skapar vi en sammanlänkande stadsdel mellan Solna och Stockholm med en blandning av bostäder, vård och verksamhet. Hur många bostäder kommer det finnas i området när Hagastaden är färdigbyggd?

Rätt svar: 3 000 bostäder

Huddinge sjukhusområde är det största sjukhusområdet vi förvaltar. Med sina 400 000 kvadratmeter är området lika stort som, ja vadå?

Rätt svar: Gamla stan

Hos Locum arbetar många olika människor med en sak gemensamt: Vi går till jobbet varje dag med känslan av att det vi gör är viktigt på riktigt! Hur många arbetar egentli­gen på Locum?

Rätt svar: 265 personer 

Publicerad: 25 september 2023