Vi välkomnar Heat till Södertälje sjukhus

Efterlängtat tillskott: Heat Restauranger öppnar verksamhet på Södertälje. De ska driva restaurangen i hus 06 samt caféet i hus 01. De slår till upp portarna till våren.

Heat restauranger kommer att öppna verksamhet i nyrenoverade lokaler i hus 06 på Södertälje sjukhus. De kommer också att driva caféverksamhet i sjukhusets nyligen renoverade huvudbyggnad.

Vi är väldigt glada att kunna välkomna Heat till Södertälje sjukhusområde. En restaurang och ett café på sjukhusområdet är efterlängtat av många här på sjukhuset. Ambitionen är att de ska öppna under våren, berättar Per-Erik Keskitapio, förvaltare på Locum. 

Pannkakor_700 px.jpg

Bild från Heat

– Det här är så efterlängtat och väldigt bra. Nu kan vi snart erbjuda både restaurang och café till patienter, närstående och våra medarbetare, säger Anna Gerber Ekblom, vd på Södertälje sjukhus.

Heat serverar varje dag ett stort utbud av rätter i restaurangen, allt hemlagad från grunden. På fredagar ingår det efterrätt. På måndagar har de en tradition att servera hemlagade pannkakor. Restaurangen kommer också att erbjuda catering. 

– Det ska bli oerhört spännande att få öppna upp Heat på Södertälje sjukhus. Vi kommer att servera modern, hemlagad svensk husmanskost som passar alla. Recepten grundar sig från min uppväxt. Välkomna Heat, säger Daniel Wärnmark, ägare och grundare av Heat Restauranger.

 

Publicerad: 20 januari 2024