Parkeringsinformation

Här hittar du som besöker eller arbetar på Södertälje sjukhus aktuell parkeringsinformation.

Locum ansvarar för parkeringsverksamheten på Södertälje sjukhus. Apcoa Parking är upphandlad entreprenör för parkeringsövervakning. 

Bilden visar blå himmel och en parkeringsskylt.

Betala din parkering

Parkeringen kan betalas på olika sätt. Snabbast och enklast är att använda de olika digitala betaltjänsterna som finns tillgängliga. Du kan du betala din parkeringsbiljett med mobilappen Parkster, SMS, talsvar eller via en webbportal. Det är fortfarande möjligt att betala med betalkort men myntbetalningen har tagits bort, eftersom färre än 1% väljer att betala med mynt idag. 

Nya regler och p-tillstånd för personalparkering

Från och med maj 2019 byts alla parkeringstillstånd ut och det blå tillståndet slutar gälla. Mer information om detta finns på Södertälje sjukhus intranät. På personalparkeringen vid Stockholmsvägen har en 24-timmarsregel samt parkering enbart för personbilar införts. Behöver du som personal på Södertälje sjukhus stå längre än så rekommenderas att du parkerar på Fågelkärret. Det gamla p-tillståndet gäller till och med 2 maj. Från och med 3 maj gäller endast det nya.                            

Så gör du

Här hittar du instruktioner för hur du skapar ett konto i Parkster och hur du hanterar de olika digitala metoderna för betalning. 

Apcoa Parking kundtjänst

Du når Apcoa Parkings kundtjänst på telefon 08-556 306 70. Tonval 2 tar dig direkt till personal som specifikt arbetar med Locums parkeringsplatser. De svarar på frågor som rör betalningssätten, hur du ansluter betalkort och liknande. 

Locums kontaktperson - Jan Ågren, Driftcontroller, Tfn.08-123 170 28, e-post jan.agren@sll.se

Locums parkeringsstrategi

Här kan du läsa mer om Locums övergripande parkeringsstrategi.