Kontakt

Bild på uthyraren Rebecca Toll

Rebecca Toll, uthyrare

E-post:
Bild på e-postadress

Telefon:
08-123 171 81

Löwenströms väg 1

Här finns en lokal möjlig att utforma efter dina behov och önskemål för vård, utbildning eller administration.

Område: Upplands Väsby
Storlek: 750 kvm
Lokaltyp: Kontor/admin / Vård

Korta fakta

Yta: 750 kvadratmeter (LOA)
Lokaltyp: Passar för administration och vård
Tillgänglig: 1 januari 2025
Adress: Löwenströms väg 1 vid Löwenströmska sjukhuset
Information om Löwenströmska sjukhuset

Planritning och beskrivning

Lokalen är betongren och i behov av teknisk upprustning. Den är belägen en trappa upp i närhet av hisshall med utsikt över åkermark och sjön Fysingen. Här finns möjlighet att utforma lokalen efter dina behov och din verksamhet.

Övriga verksamheter i fastigheten är operation, geriatrik, röntgen, vårdcentral, laboratorium, rättspsykiatri, dialys, apotek. Kommersiell service i form av café, kiosk, restaurang och frisör.

Kommunikationer

Löwenströmska sjukhuset ligger naturskönt längs E4:an i Upplands Väsby kommun i norra Stockholm. Det går bra att ta sig hit både med bil och flera busslinjer.  

Omgivning

Här får du en lokal som både ligger nära E4 och har direkt närhet till ängar, skog, vatten och promenadvägar. Sjukhuset har en intressant historia och kungliga anor.

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Planritning

Planritning för ledig lokal vid Löwenströmska sjukhuset

Alla bilder

Exteriörbild på Löwenströmska sjukhuset
Närbild på fasad vid Löwenströmska sjukhuset
Omgivning vid Löwenströmska sjukhuset