locum.se

Förändrade rutiner för personalparkering

Från och med 1 februari införs rutinen att personal behöver registrera sig i appen Apcoa Flow för att fortsatt parkera gratis. Befintligt parkeringstillstånd gäller januari månad ut. Läs mer om förändringen nedan.

Befintligt parkeringstillstånd gäller under januari 2021
Parkering för personal är kostnadsfritt tills vidare men i februari förändras rutinerna för personalparkering. Eftersom allt inte kommer hinna vara på plats redan 1 januari har vi bestämt att befintliga parkeringstillstånd också gäller under januari 2021.

Appen Apcoa Flow införs för personal 1 februari
Från och med 1 februari behöver all personal ladda ner och registrera sig i appen Apcoa Flow med zonkoden 371270. Det ger fortsatt gratis parkering och är samma förfarande som vi övriga sjukhus i regionen.

För att använda Apcoa Flow gör du såhär:

  • Ladda ner appen i Appstore eller Google play.
  • Registrera dig som användare i appen ApcoaFlow. Här finns en instruktion för ApcoaFlow.
  • Logga in via appen, ange den zonkoden som gäller för personal och bilens registreringsnummer. Zonkoden för personal vid Norrtälje sjukhus är 371270.
  • Du debiteras ingenting för din parkering.

Apcoa Parking är upphandlat parkeringsbolag av Region Stockholm och de kommer att sköta bevakning och parkeringsfrågor även på Norrtälje sjukhus.

För mer information
Här locum.se/personalparkering finns samlad information om hur du laddar ner appen Apcoa flow, parkeringskod, kontaktuppgifter till Apcoas och Locums kundtjänst samt frågor och svar.

Publicerad: 14 december 2020