Service

På ett sjukhus finns det inte bara vårdverksamheter. I huset finns människor, och de behöver ibland något mer. Receptionen innanför huvudentrén, restauranger och butiker samt en och annan verksamhet som kompletterar vårdens resurser. Norrtälje är ett litet samhälle i sig, där olika behov behöver tillgodoses.

Öppettider och kontaktuppgifter

Apotek Hjärtat ligger på entréplan. Öppettider och annan information hittar du på hemsidan.

Mat och dryck finns att köpa i sjukhusets restaurang Dados kök och på sjukhuscaféet, som ligger nära entrén.

Hela Norrtälje sjukhus är rökfritt. Rökning får endast ske på anvisade platser utomhus.

Som patient har du rätt att få begriplig information om till exempel ditt hälsotillstånd och hur den undersökning, vård eller behandling du behöver, går till.

Om du har svårt att förstå och tala svenska, kan du få tolkhjälp. Om du har en hörselskada, är döv eller dövblind har du rätt till teckenspråkstolk. Tolkhjälp kostar inget, men mottagningen du ska besöka kan behöva veta det i förväg så att de hinner kontakta en tolk.

Om tolktjänster på 1177 Vårdguiden

Som patient, anhörig eller besökare har du möjlighet att koppla upp dig och surfa på vårt trådlösa nätverk med din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Be personalen om inloggningsuppgifter.

Mobiltelefoner och annan trådlös kommunikation bör inte användas närmare än 1,5 meter från elektroniskt styrd medicinteknisk utrustning som används på patient. Därför kan det i vissa av våra lokaler finnas förbud mot att använda mobiltelefon och dator med trådlöst nätverk.