Helikopterflygningar till taket på byggnad K4 och K2

Vi stänger av sjukhusparken samt en innergård den 18/8 för att genomföra helikopterflygningar upp till taket på byggnad K4 och K2.

Om störningen

Plats

Byggnad K2 och K4

Vi renoverar taklanterninerna på byggnad K4 och K2 vilket innebär att vi behöver stänga av parkområdet under tiden helikoptern flyger material till och från taket. 

Datum och tid för helikopterflygningar

Den 18/8 kl. 9.00 – 14.00 sker flera helikopterflygningar från sjukhusparken upp till taket på byggnad K4 och K2 för att lasta av och på material till byggnadens taklanterniner. Under den här tiden stänger vi av en del av parken, vägen längs med O-huset samt entrén ut i parken för gång- och biltrafik. 

Obs!

Vi stänger även av innergården mellan byggnad K4 och K2 samt innergården mellan K4 och F2.

Information om helikoptertransporter kommuniceras via skärmarna på sjukhuset, nyhetsbrev och via Karolinskas intranät Inuti.

Läs mer om projektet här>>

Information på kartan 

Kartan visar helikopterns flygväg samt avspärrat område i sjukhusparken, vid Blickagången,  innergården K3 samt innergården mellan byggnad K4 och F2.

Flygväg_taklanterniner.jpg

OBS! Vänligen respektera att en del av parken, vägen längs med O-huset samt entrén stängs av under tiden för gång- och biltrafik. För att arbetet ska kunna utföras på ett säkert sätt så får ingen beträda det avspärrade parkområdet under arbetets gång. Helikoptern går ner för att lasta av och på. (se markering på karta).

Helikopterlyft_Stopp.jpg

Kontaktperson

Lind, Anders

Anders Lind