Parkeringsinformation

Här hittar du som besöker eller arbetar på Huddinge sjukhusområde aktuell parkeringsinformation.

Gratis parkering för vårdpersonal april-december 2020

Genom att tillhandahålla fri parkering för vårdpersonal har Locum bidragit till och underlättat för vårdpersonal att på ett tryggt sätt kunna transportera sig till sin arbetsplats i coronatider. Ett beslut togs den 11 juni om att förlänga den fria parkeringen tills vidare, under den tid pandemin ställer ökade krav på vården, dock längst till och med den 31 december 2020. Det här är vårt sätt att säga tack för den enastående insats alla gör i vården!

För att ta del av den fria parkeringen använder du även fortsättningsvis appen Apcoa Flow. På Apcoas hemsida hittar du mer information om appen.

Beroende på parkeringssituation och respektive sjukhus förutsättningar kan det finnas begränsningar för var det är möjligt att parkera med fri taxa.

Giltiga Zonkod för fri parkering vid Huddinge sjukhusområde: 50220 

Läs mer här. 

Se instruktion för appen Apcoa Flow här. 

Karta över besöksparkering, personalparkering samt cykelparkering vid Huddinge sjukhusområde

Klicka på länken ovan eller bilden nedan för att se en större bild. 

oversiktskarta_huddinge_201109.png


Locum ansvarar för parkeringsverksamheten på Huddinge sjukhusområde. Apcoa Parking är upphandlad entreprenör för parkeringsövervakning. Du når deras kundtjänst på telefon 08-556 306 70. Tonval 2 tar dig direkt till personal som specifikt arbetar med Locums parkeringsplatser. Det går också bra att skicka e-post till locum@apcoa.se.

Apcoas kundtjänst besvarar frågor som rör de olika betalningssätten, hur man ansluter betalkort och liknande. 

Betala din parkering

Parkeringen kan betalas på olika sätt. Snabbast och enklast är att använda de olika digitala betaltjänsterna som finns tillgängliga, där man bland annat kan starta och stoppa sin parkering. Vill du inte ladda ned någon app så finns det även möjlighet att betala parkeringen med sms.

De olika betaltjänster som finns tillgängliga på Huddinge sjukhusområde är:
Parkster
Smspark
Easypark

Det finns även betalautomater på området där det går bra att betala med mynt, bensinkort och kontokort (dock inte Amex och Diners). I betalautomaterna gäller endast förskottsbetalning.

Bomsystemet i Blåvingen avstängd 

Den 18 december 2017 tog Apcoa Parking över som parkeringsentreprenör på Huddinge sjukhusområde. I och med entreprenörsskiftet så är bomsystemet i personalgaraget Blåvingen avstängt. Bommen är öppen hela tiden, men det är fortfarande endast sjukhuspersonal som får parkera i Blåvingen. Även parkeringsskylten är ur funktion och indikerar nu hela tiden att parkeringshuset är fullt även om så inte är fallet.