Vårdgivare

Huddinge sjukhusområde har olika vårdgivare. Nedan kan du se en lista på de vårdgivare som finns på sjukhusområdet och länkar till deras hemsidor.

Vårdgivare på Huddinge sjukhusområde

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på Karolinska Huddinge välkomnar dig med svårare medicinska sjukdomstillstånd eller funktionsnedsättning. Här kan du få hjälp med allt som rör dina tänder och munhälsa.

Läs mer på Folktandvårdens hemsida här.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus. Tillsammans med Karolinska Institutet utgör sjukhuset ett medicinskt centrum med högt internationellt anseende.

Läs mer på Karolinskas hemsida här.

På Institutionen för odontologi utbildas tandläkare och tandhygienister. Dessutom bedrivs forskning och forskarutbildning inom medicin med inriktning mot odontologi.

Läs mer på Institutionen för odontologis hemsida här.

Hjärnskaderehabilitering öppenvård finns både på Huddinge sjukhusområde och på Danderyds sjukhus.

Läs mer på Hjärnskaderehabiliterings hemsida här.

S:t Eriks Ögonsjukhus erbjuder som enda sjukhus i Sverige ett komplett utbud av ögonsjukvård och är ett ledande kompetenscentrum för ögonforskning och utbildning i Europa. På Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge finns en filial som erbjuder specialistvård. 

Läs mer på S:t Eriks hemsida här.

Ronald McDonald Hus i Huddinge kan erbjuda familjer ett hemlikt boende då deras barn behöver specialistvård långt hemifrån. Här kan syskon, föräldrar och ibland även det sjuka barnet bo tillsammans under påfrestande behandlingsperioder, oavsett om sjukhusvistelsen sträcker sig över några dagar eller månader.

Läs mer på Ronald McDonalds hemsida här.

SLSO är en del av Region Stockholm och har hand om all landstingsdriven vård utanför akutsjukhusen. SLSO erbjuder vård i livets alla skeden.

Läs mer på SLSO:s hemsida här.