Vårdgivare

Huddinge sjukhusområde har olika vårdgivare. Nedan kan du se en lista på de vårdgivare som finns på sjukhusområdet och länkar till deras hemsidor.

Vårdgivare på Huddinge sjukhusområde

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus. Tillsammans med Karolinska Institutet utgör sjukhuset ett medicinskt centrum med högt internationellt anseende.

Läs mer här

På institutionen för odontologi utbildas tandläkare och tandhygienister samt forskning och forskarutbildning bedrivs inom medicin med inriktning mot odontologi.

Läs mer här

S:t Eriks Ögonsjukhus erbjuder som enda sjukhus i Sverige ett komplett utbud av ögonsjukvård och är ett ledande kompetenscentrum för ögonforskning och utbildning i Europa.

Tillgänglig vård

Verksamheten finns på flera platser i Stockholm – S:t Eriks Ögonsjukhus på Kungsholmen samt filialer på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge och Danderyds sjukhus. Erbjuder specialistvård.

Läs mer här

Hjärnskaderehabilitering öppenvård finns både på Huddinge sjukhusområde och på Danderyds sjukhus.

Läs mer här

Karolinska Huddinge - Medicinsk tandvård

Folktandvårdens duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på Karolinska Huddinge välkomnar dig med svårare medicinska sjukdomstillstånd eller funktionsnedsättning. Här kan du få hjälp med allt som rör dina tänder och munhälsa.

Läs mer här

SLSO är en del av Region Stockholm och har hand om all landstingsdriven vård utanför akutsjukhusen. SLSO erbjuder vård i livets alla skeden.

Läs mer här

Ronald McDonald Hus i Huddinge kan erbjuda familjer ett hemlikt boende då deras barn behöver specialistvård långt hemifrån. Här kan syskon, föräldrar och ibland även det sjuka barnet bo tillsammans under påfrestande behandlingsperioder, oavsett om sjukhusvistelsen sträcker sig över några dagar eller månader.

Läs mer här