Flygfoto över Danderyds sjukhus
Flygfoto över Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av de större akutsjukhusen i Sverige och norra Europas största förlossningssjukhus.

Locum förvaltar cirka 250 000 kvadratmeter på sjukhusområdet. Den största hyresgästen är Danderyds sjukhus AB som bedriver akutsjukvård, förlossningsvård och universitetssjukvård med utbildning och forskning kring våra vanligaste folksjukdomar. Övriga hyresgäster är SLSO, Karolinska Universitetssjukhuset och Praktikertjänst samt ett antal serviceaktörer i sjukhusets entréer. I fastigheten pågår ständigt underhållsarbeten och hyresgästanpassningar och vi arbetar i nära samarbete med vården för att säkra bästa möjliga lokaler för respektive verksamhet.

De senaste åren har vi haft uppdraget att genomföra omfattande ny- och ombyggnationer på sjukhusområdet för att bidra till mer vård, bättre lokaler och en miljö som värnar både patienter och medarbetare. Förändringarna vid sjukhuset är en del av en av de största satsningarna någonsin på hälso- och sjukvården inom Region Stockholm. Danderyds sjukhus har bland annat fått en ny akutvårdsbyggnad, moderniserade vårdplatser, en närakut och en ny godsmottagning. Läs mer om projekten här.

Under Händer i huset håller du dig uppdaterad kring aktuell bygg- och störningsinformation på sjukhusområdet och hur detta påverkar den dagliga driften på sjukhuset.
----------------------------------------------------------------------------------------

Covid-19-information till externa hyresgäster vid Danderyds sjukhus

Är du extern hyresgäst på Danderyds sjukhusområde ber vi er att löpande ta del av information om vad som händer på området då det kan påverka er verksamhet. På denna sida uppdateras information löpande.

-----------------------------------------------------------------------------------------

220 000 kvm

Bruttoyta

4 000

Arbetar på sjukhuset

08-123 550 00

Sjukhusets telefonväxel