Flygfoto över Danderyds sjukhus
Flygfoto över Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av de större akutsjukhusen i Sverige och norra Europas största förlossningssjukhus.

Locum förvaltar cirka 250 000 kvadratmeter på sjukhusområdet. Sjukhuset erbjuder en stor bredd av vård. Den största hyresgästen är Danderyds sjukhus AB som bedriver akutsjukvård, förlossningsvård och universitetssjukvård med utbildning och forskning kring våra vanligaste folksjukdomar. Några av de andra hyresgästerna är SLSO, Karolinska Universitetssjukhuset och Praktikertjänst, BB Stockholm samt ett antal serviceaktörer i sjukhusets entréer. I fastigheten pågår ständigt underhållsarbeten och hyresgästanpassningar och vi arbetar i nära samarbete med vården för att säkra bästa möjliga lokaler för respektive verksamhet.

 

Under åren 2014-2019 har om- och tillbyggnader genomförts vid sjukhuset som en del av en av de största satsningarna någonsin på hälso- och sjukvården inom Region Stockholm. Sjukhuset fick bland annat en ny akutvårdsbyggnad, moderniserade vårdplatser, en närakut och en ny godsmottagning. Läs mer om dessa projekt här

Allmän yta entré Sollentuna sjukhus

Här finns det lediga lokaler

Söker du en lokal för vård, kontor, utbildning eller butik? Just nu finns det lediga lokaler att hyra på detta sjukhus.

Se alla lediga lokaler

 

Vi arbetar ständigt med utveckling av befintliga och nya fastigheter på sjukhusområdet. Under Händer i huset i menyn till vänster kan du ta del av aktuell information om pågående projekt och störningar som kan påverka er som arbetar på sjukhusområdet. 

220 000 kvm

Bruttoyta

4 000

Arbetar på sjukhuset

08-123 550 00

Sjukhusets telefonväxel