Aktuella störningar

Bomsystemet i Blåvingen avstängt

Bomsystemet i Blåvingen avstängt

Den 18 december 2017 tog Apcoa Parking över som parkeringsentreprenör på Huddinge sjukhusområde. I och med entreprenörsskiftet så är bomsystemet i personalgaraget Blåvingen avstängt. Bommen är öppen hela tiden, men det är fortfarande endast sjukhuspersonal som får parkera i Blåvingen. Även parkeringsskylten är ur funktion och indikerar nu hela tiden att parkeringshuset är fullt även om så inte är fallet.

Plats Parkeringsgarage Blåvingen
Plats
Parkeringsgarage Blåvingen

Schaktarbeten
utanför barnakuten

Schaktarbeten
utanför barnakuten

Locum bygger om barnakuten och just nu pågår schaktarbeten utanför K41 och K43 i anslutning till Ambulansgatan. Under december och januari kommer material till dessa utvändiga arbeten att transporteras till och från denna plats och vissa störningar kan därför upplevas. Arbetet beräknas avslutas i januari 2018.

Plats Utanför K41 och K43
Plats
Utanför K41 och K43

B1-entrén stängd för personal

B1-entrén stängd för personal

På grund av de omfattande byggnationerna är entrén till B1 på plan 3 stängd. Transporter av rivnings- och byggmaterial sker genom entrén på plan 3. Locum prioriterar säkerhet och hänvisar sjukhuspersonalen till entrén på plan 4 istället. Entrén beräknas öppna igen under vår/sommar 2019.

Plats B1-entrén, plan 3
Plats
B1-entrén, plan 3