S:t Görans sjukhus

På S:t Görans sjukhusområde på Kungsholmen i Stockholm finns det i dag två huvudsakliga verksamheter. En av dem är akutsjukhuset Capio S:t Görans Sjukhus som drivs av Capio-koncernen på uppdrag av Stockholms läns landsting. Den andra är psykiatrisk klinik och Beroendevård som drivs av Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO.

Här på locum.se/stgoranssjukhus håller du dig uppdaterad kring aktuell bygg- och störningsinformation på sjukhusområdet och hur detta påverkar den dagliga driften på sjukhuset.

För mer information om Capio S:t Görans sjukhus verksamhet, Sankt Göransplan 1, Stockholm, se S:t Görans sjukhus webbplats.

För mer information om Norra Stockholms psykiatri, Sankt Göransplan 4, se Norra Stockholms psykiatrins webbplats.

Läs mer om sjukhusets historia

Koll på läget 2018

Banner - Koll på läget

Vad händer på S:t Görans sjukhusområde under 2018? Vilka byggprojekt blir klara? Hur ser framtidsplanerna ut? Träffa vår förvaltningsområdeschef, ta del av projektsidor, filmer och korta fakta. Allt paketerat kortfattat på en egen kampanjsida.

Klicka dig vidare till Koll på läget för S:t Görans sjukhus

_ _ _
Locum AB ägs av Stockholms läns landsting (SLL) och är en av Sveriges större fastighetsförvaltare med ett fastighetsbestånd på cirka två miljoner kvadratmeter i Stockholms län. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården.  Läs mer om Locums uppdrag, ägare och styrning här.

Aktuella störningar