Livsviktigt.

Vi har bestämt oss för att bli ledande inom utvecklingen av vårdmiljöer i Sverige. Vi behöver dig som är lyhörd, tydlig, handlingskraftig och gillar att ta ansvar. Här har du chansen att göra något livsviktigt. På riktigt!

Vi förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom innovation och samverkan leder vi utvecklingen av de bästa vårdmiljöerna i Sverige. Läs mer om oss här.

Viktigt på riktigt

Vi tycker att det vi gör är viktigt på riktigt. Nu behöver vi fler kollegor som delar våra värderingar och som vill bidra till det viktiga samhällsuppdraget vi har. Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med kompetenta och inspirerande kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.

Vi är Excellent arbetsgivare

Vi på Locum är stolta över att ha uppnått excellent resultat i Nyckeltalsinstitutets Jämställdhetsindex JÄMIX®2018. Vi tillhör de tio procent bästa i Nyckeltalsinstitutets kvantitativa kartläggning av jämställdheten mellan män och kvinnor. Vi är därmed en excellent och jämställd arbetsgivare.  

 

Läs mer om JÄMIX här

Låter det intressant? 

Här kan du se de rekryteringar som pågår just nu, men du är också alltid välkommen med en intresseanmälan.

Vårt erbjudande – vårt medarbetarlöfte

Om du delar våra värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas hos oss. Läs löftet till dig som medarbetare på Locum.

Vårt kontor

Vi sitter i moderna, attraktiva och tillgängliga lokaler centralt på Södermalm. Vi har ungefär 290 anställda med bred och stark kompetens inom fastighetsförvaltning, byggprojektledning och teknik. Vi är stolta över att ha lyckats uppnå jämn könsfördelning och en bra åldersspridning.

Kontoret_jobba på locum.png

Terassen_jobba på locum.png

Miljöbyggnad - ett viktigt verktyg

Miljöbyggnad är en viktig parameter för att uppnå våra ambitiösa miljömål. I detta nu har vi nio projekt med målet att uppnå miljöbyggnad guld, vilket kan eftersträvas i byggprojekt där det finns en ambitiös och uttalad miljöprofil.

Den nya akutvårdsbyggnaden vid Danderyds sjukhus har preliminärt certifierats med Miljöbyggnad guld, vilket visar att vi är på rätt väg till att nå miljömålen.

 

Vad tycker Bashar och Martina om att arbeta på Locum?


Locum_baschar_Waleed.png

Läs om hur Bashar upplever arbetet på Locum

 

martina-annons.png

Läs om hur Martina upplever arbetet på Locum